reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

:-D:-Dwitam dzisiaj ja pierwsza....
Maja zgotowała nam pobudkę o 5,wiec tatuś odrazu wstał do pracy, a my się bawimy, jemy śniadanko i pijemy kawusię.....:tak:;-):-)

Może ktoś sie dołączy????:tak::-)

Aniu widzę, że twoje szkraby też świetnie radzą sobie z konsolą w laptopie... spryciarze! Super!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no i ta co nam zrobiła pobudkę padła jak kawka.....a za niedługo idziemy do przedszkola a potem na kontrolę do lekarza z Mają. Zobaczymy czy to choróbsko już sobie poszło....?!

no i dalej pustka.....:szok::szok::szok:
Pobudka wstać!!!!!:-):-):-):-)
My już zaraz uciekamy dom przedszkola, wię mówię Wam do później....:-):-):-)
Ale jeszcze kawusię sobie wypiję, bo coś mnie już spanie bierze....Dla kogo zrobić???Może to Was przyciągnie...:-D

OOOOOOOOOO już napisałam 201 post....;):):)

Ostatnia edycja:
No proszę...kto tu zawitał z rana!:-D

Pauka my dziś śpimy dłużej bo wszyscy w domku, ja nie pracuje bo mam wolne...Karina z Ernim uzależnieni ode mnie:rofl2: a mąż tak szalał z dzieciakami przedwczoraj że sobie coś zrobił w kolano i chodzić nie może...
I śpi na górze też w najlepsze...:tak:
Ja kawkę chętnie zrobie,będziesz mieć jak znalazł jak wrócisz z kontroli!

A do mnie zaraz zawita znojoma w odwiedzinki....:tak::-D
Miłego dnia...babeczki!

witajcie mamusie

moje dziecko jeszcze spi to jakis cud!! O 6 rano plakal w lozeczku chwilke ale tak mi sie nie chcialo wstac wiec zasnal znowu pozatym mam ostatnio z nim problem wieczorami ale to napisze pozniej i moze cos mi doradzicie jako doswiadczone mamusie..

narka

Witajcie Mamusie z rana!! Zawiozlam wlasnie moje placzki do opiekunki... Cos znowu sie nie moga przyzwyczaic do rozstania ze mna.. :no::baffled: A ja tez nie... Staram sie nie myslec o ich zaplakanych buzkach i uciekam do pracy.... :nerd:

Sencilla!

Niemartw się...czasami tak jest że dzieciaczki po dluższym pobycie z rodzicami:tak:...nie chcą zostawać w przedszkolu ani z opiekunką!:baffled:
Będzie dobrze...Głowa do góry!;-)
Mamo Mikołaja pisz...

Dzien doberek:-)My dopiero z łozka sie zwleklismy.POczytalismy bajki i pospiewalismy poseneczki z misiem.A teraz sniadanko i kawa.O 13 przyjezdza siostrzyczka:tak:.
Musze wczesniej zrobic obiad,wiec zaraz do garow lece .Dzis gulasz mniam.

No ja już jestem....
Majunia już zdrowa, gardełko czyściutkie, co widoczne jest w jej apetycie:-) Jednym słowem Majka nadrabia zaległości....:tak::-D:-D wcinam śniadanko, bo młoda jeszcze drzemie....
Aniu oj ta kawka naprawdę się teraz przydała, bo strasznie zmarzłam ale też umordowałam sie niemiłosiernie z tym wózkiem, przez ten zaśnieżony Wrocław!:crazy::baffled: A! i zdrówka dla męża.....!
Ania i Sencilla dziękujemy za super komentarze....! Jesteście boskie dziewczyny!!!!!:-D:-D:-D;-)

reklama
a wie moj maly zawsze sam zasypial wieczirem w lozeczku bez placzu itd teraz od ok miesiaca musze sie polozyc z nim zeby zasnal a zasypia ok 22 i o 6 rano sie budzi niewiem jak go tego oduczyc w dzien spi ok 2 godz wiec niewiem czemu tak mu sie przestawilo niechce z nim sie klasc bo z wieczoru wolnego nici moze macie jakies dobre rady????

Do góry