reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

aniahoge witam, bo chyba się jeszczew z Tobą nie przywitałam.Oj zazdroszczę Ci, że Twoja córeczka śmiga sama na nóżkach:). Mój Oli urodził się miesiąc wcześniej od Twojej córki (dokładnie 16.11) i niestety nadal nie chce chodzić. Zrobi kilka kroczków i to wszystko, ale każde dziecko rozwija się indywidualnie, więc musimy jeszcze roszkę poczekać. Z mężem śmiejejmy się, że mowa mu idzie lepiej niż chodzenie:)np na babcie mówi "babka" :)

reklama
Witam wieczorkiem.

Tak u mnie tez rodzinne wizyty. ZApowiadali się na dziś na obiad, ale nie wytrzymali i przyjechali już wczoraj o godz. 17. Brat stwierdził, że musi ze szwagrem wypić za zdrowie małej a jak przyjedzie w niedziele to nie będzie mógł wypić, więc zjawili się z mamuśka u nas wczoraj :-)

Brat już pojechał do siebie, a maminka została u nas :tak:

Pozdrawia

Witam wieczorowa pora!
AniaHoge, wyslalam Ci wiadomosc na maila, ale nie wiem, czy dotarla.. Musze wysylac przez BB, bo inaczej nie dochodza...

:-)

witam;-)

my juz dzisiaj po roczku.. tylko wiki jakas marudna,spac nie może-miała stan podgorączkowy ale to pewnie przez ząbki:confused:

ann-co tak zamilklas???

aneta-biedaczek z olisia:-( a może jest jakis powód dlaczego tak często wymiotuje:confused:

ma-rita -fajna niespodzianke zrobisz wszystkim jak przyjedziesz i zobacza cie z brzuszkiem:tak:;-)

a tu zdjęcia mojej wiktorii;-)

Załączniki

• DSC06207.JPG
    DSC06207.JPG
    35,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC06215.jpg
    DSC06215.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC06237.JPG
    DSC06237.JPG
    41,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00128000.JPG
    DSC00128000.JPG
    45,9 KB · Wyświetleń: 36
Witam poniedziałkowo!

Ann ty jak zawsze ranny ptaszek!:-D
Niunia wszystkiego najlepszego dla małej solenizantki!:tak:
AniaHoge cieszę się że jesteś....

Ja też pędzę do pracy...miłego dnia kobietki!

reklama
Do góry