reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dziękuję wam dziewczyny za te wszystkie słowa otuchy....Jesteście przekochane!!!!!:-D:-D:tak::tak:

A z tą pracą to w czwartek idę na rozmowę i zobaczymy....Trzymać kciuki!!!!:tak::tak::tak:

... a teraz mówię Dobranoc!:tak::-):-):-)

Dzien dobry!
A ja w pracy. Moje mlodsze NIC dzis nie spalo.. :eek: kompletnie, czy to mozliwe? :no: Czuje sie "wysmienicie"... ;)
Pauka, a ja nic nie wiem, co u Ciebie, bo nie mam nadal dostepu do zamknietego.. ;(
Natka, a wyobraz sobie, ja wszystkie wymagania spelniam, haha :cool2: MOj maz mnie namawia, abym sie tam zglosila, haha, posmiewisko chce moim kosztem sobie zrobic :-D

reklama
Witam WasSencilla czuję się podobnie do Ciebie...z taką różnicą, że ja już 6 noc prawie nie spałam:(Byliśmy dziś z Olim u lekarza... rozwolnienie od 6 dni (dziś narazie nic jeszcze nie zrobił:), wymiotował 3 noce, w sumie jest już lepiej, ale nic wogóle nie je i non stop płacze, w nocy nie śpi, a Pani doktor na to...tradycyjnie "samo przejdzie". Tak wściekła to ja jeszcze od lekarza nie wyszłam... Moje dziecko się męczy od tygodnia, a ona poprostu to olała! Widzę, że jest lepiej nie wymiotuje,już tyle "nie sra", ale on non stop płacze i tylko na rękach przez całe dnie, nic nie je!!! Na szczęście pije, Bogu dzięki! Opadam z sił:( A to mój choruszek...http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdb32c950d1bf945.htmlPauka trzymam kciuki za pracę:)Ann życzę lepszego samopoczucia:)Aniu powiedz mi jak wstawiasz zdjęcia na forum, bo ja z fotosika skopiowałam i nie mogę wklejić:( Mam nadzieję, że link będzie chociaż działał?!

Do góry