reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Pani moderator wzywana Pani jest!!!!:):)Paulinko coś mi się dzieje z emotikonkami (nie mogę ich wstawić), nie działają mi linki, nie mogę wklejić zdjęcia, nie działa mi enter, nie mogę zmienić czcionki itp Czy można coś z tym zrobić?????Zgóry dziękuję:)

reklama
Anetko!!!

A to co za cuda sie u ciebie dzieją?!:szok:;-):-)
Ja jak widać emotikonki mam i zdjęcia wklejam...bo kawka jest nade mną!
Ja wkładam do fotosika a przed dodaniem tam jest taka OPCJA o rozmiarze zdjęć i tam zmieniam na 600x600..potem DODAJ i wyskakują kody...no to pełny rozmiar na forum kopiuje i wklejam tu!:-D:sorry2:
Tak mi przynajmnie wchodzą...ale ja tez mam prośbę do PAUKI żeby mnie szczegółowo jak dziecku wytłumaczyła jak wkleić zdjecia na foruma ale bez fotosika tylko do galerii BB, żeby wyskakiwaly czasami na górze...Tak jak jej!
To dla mnie jest CZARNA MAGIA!!!:sorry2::-:)zawstydzona/y::wściekła/y:
Pauka więc jeśli znajdziesz 5min napisz na priva mi please!:tak:

Sencilla chyba coś przegapiłam:szok: a jakich wymaganiach mówicie z Natką?
Ann trzymaj sie....biedulko!

To znowu ja!:-D
Wkładam wam fotki z niedzielnego spacerku z babcią na lodowisku...oczywiście Erniego nie ma bo jak zwykle śpi ilokroć go włoże do wózka i wychodze na spacer!:szok::cool:

http://www.fotosik.pl]
92af00436e003f24.jpg
[/URL]

5cc25271493a1e07med.jpg
[/URL]

0462b4617cee4883med.jpg
[/URL]

Pani moderator wzywana Pani jest!!!!:):)Paulinko coś mi się dzieje z emotikonkami (nie mogę ich wstawić), nie działają mi linki, nie mogę wklejić zdjęcia, nie działa mi enter, nie mogę zmienić czcionki itp Czy można coś z tym zrobić?????Zgóry dziękuję:)

Anetko a może spróbuj jeszcze raz wejść na stronę babyboom od nowa, czyli wpisując adres w wyszukiwarce i się od nowa zalogować....Może to coś pomoże?!:tak::confused:
A nie zmieniałaś nic przypadkiem w ustawieniach????:eek:

A co do zdjęcia to biedaczek ten Oliwierek....Nieźle mu to daje popalić....

Witam :-)

Aneta zobacz, czy jak piszesz odpowiedz to w "Dodatkowych opcjach" (okienko pod "Odpowiedz na temat") nie masz zaznaczonej opcji "wylacz emotikony w tekscie".
Jesli wszystko jest ok to moze napisz do admina.
A moze Oli zabkuje i stad taki niespokojny??? Jak ta biegunka za dwa dni nie ustapi to poszlabym jeszcze raz do lekarza i wziela skierowanie na badania na pasozyty :tak: Moj domowy powiedzial, ze biegunka wywolana wirusem po tygodniu musi ustapic. A niejedzeniem sie nie martw :tak:

Ann po 12 tc powinno byc lepiej :tak: Ja tez przez pierwsze 3 miesiace czulam sie jak wisielec :-)

Milego dnia babeczki :-)

;-);-)Aniu to już ci pisze...jak chłop krowie na rowie....:-D;-):-):-):-);-);-);-)

No więc musisz wejść na swój profil....i tam musisz szukać zakładki bodajże album czy załóż album....i jesli to zrobisz to potem będziesz mogła dodawac zdęcia tak jak na fotosiku...A później to one same będą migać na tym górnym pasku i bedą widoczne dla wszystkich...to chyba tyle....mam nadzieję, ze ci sie uda po tych moim mizernych wskazówkach!:-):-):-):tak:;-);-);-)

A co do twojej Karinki to bardzo żałuję ze nie mam mnie tam w NL bo nasze córeczki by napewno sie polubiły i miały razem fajną zabawę....:-:)eek: a sowją drogą to jak mała rdzi sobie na łyżwach? bo chyba jeżdziła na tych zdjęcaich o ile dobrze zczaiłam....?:confused::-)

Sencilla a co u mnie to pokrótce zero pracy, zero kasy i głód....Dobrze że dziwcznki chociaż zdrwoe, bo nie wiem skąd na leki bym wzięła....:sorry2:

reklama
Pauka zrobiłam tak jak zaproponowałaś, zalogowałam się na nowo itp i nic:(Ma-Rita nie mam zaznaczonego okienka "wyłącz emotikony w tekście", nic nie robiłam w ustawieniach, a jednak nie mogę użyć "dodatkowych opcji":(Ma-Rita Ty to lepsza jesteś niż ta moja lekarka:D Trzy dni temu sprawdzałam i Oli nie miał nawet zaczerwienionych dziąseł, więc stwierdziłam, że to grypa jelitowa. Temperatury jak zawsze przy ząbkowaniu nie miał, więc ząbkowanie wykluczyłam, a teraz po poście Ma-Rity tak na wszelki wypadek sprawdziłam Oliemu dziąsełka, a tam dwie czwóreczki:DZastanawiam się, czy grypa jelitowa nie złożyła się razem z ząbkowaniem, bo on płakać wogóle nie przestaje:( A tak mega marudny jest dopiero od 2 dni, a jak miał tą biegunkę (dziś jest ok) i wymioty (ostatnio przedwczorajszej nocy) to był słaby, ale tak nie płakał.

Do góry