reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Aniu, :-)

Życzę Ci, abyś w tym odwróconym,
pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć
i o co walczyć.
Abyś kochała i był kochana.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać.
Aby to o czym tak marzysz się spełniło,
a to co tak kochasz, aby Twoje było.
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień,
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak,
aby potem wspominać ją z radością.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.
Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
Spełniaj się!
Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów.
Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała,
nie będziesz wiedziała co tracisz...
Idź przez życie z odwagą w sercu,
otoczona ludźmi, których kochasz... :*

wszystkiego naj... z okazji Twych urodzin... :tak:;-):-):-) wspanialego dnia zycze... ;-):-)

Droga Aniu!:tak:
Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie...:-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszgo z okazji Twoich urodzin!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie kochane mamusie z rana!! Jak tam, humorek wszystkim dopisuje? :-D
Moja latorosl znowu tancowala w nocy :eek::-D:szok:
ANiu, w dzien Twoich 19 urodzin (18 nie mozesz miec wiecznie, przykro mi:dry:) przesylam Ci moje i nasze najgoretsze zyczenia: badz zawsze szczesliwym czlowiekiem, nawet w obliczu chwil, kiedy sie placze... Wiedz, ze one wlasnie Cie wzmacniaja i czynia Cie jeszcze szczesliwszą. Niech Twoje dzieci beda Ci radoscia. Spotykaj samych dobrych ludzi, niech w Twym serduszku zawsze swieci slonce dla innych, tak jak teraz.
Caluje Cie goraco!! I mam nadzieje, ze bede Ci mogla zlozyc zyczenia niedlugo osobiscie.. :tak:
PS. Natka, kurcze, dzięki, az sie wczoraj podbudowalam :) Ale moze zmienilabys zdanie, jakbys mnie zobaczyla zaraz po wstaniu z lozka, haha..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry