reklama
Pauka!
Tak trzymać aż zarażasz OPTYMIZMEM!
Ja na urodziny od wlaściciela dostałam...zwiększony koszt mieszkania o 75€ miesięcznie plus 960€ do zapłaty

extra za jakieś dziwne przeliczenia... w skali 2 lat!
I właśnie mam pytanie do którejś jak się orientuje ktoś wogóle czy mają prawo żadać ode mnie zapłacenie jakiś różnic w bilansach z zeszłego roku...

Chodzi o to że zrobili zestawienie zużycia wszystkiego /gaz,woda,prąd etc../ z teraz i porównali z zestawieniem rocznym z ubiegłych dwóch lat... i wyszło im że powinniśmy im dopłacić 960€ rzekomo do mieszkania, bo media drożały a my płaciliśmy tyle samo...

Tyle że my tu mieskamy od 6 mies...i chyba w tym czasie tak nie podrożało...
Sama niewiem co o tym myśleć i chyba się przejde do adwokata...

A co wy myślicie?
Kochane tym optymistycznym akcentem kończe ten wspaniały dzień...
Będzie co ma być...

Tak trzymać aż zarażasz OPTYMIZMEM!

Ja na urodziny od wlaściciela dostałam...zwiększony koszt mieszkania o 75€ miesięcznie plus 960€ do zapłaty

extra za jakieś dziwne przeliczenia... w skali 2 lat!I właśnie mam pytanie do którejś jak się orientuje ktoś wogóle czy mają prawo żadać ode mnie zapłacenie jakiś różnic w bilansach z zeszłego roku...

Chodzi o to że zrobili zestawienie zużycia wszystkiego /gaz,woda,prąd etc../ z teraz i porównali z zestawieniem rocznym z ubiegłych dwóch lat... i wyszło im że powinniśmy im dopłacić 960€ rzekomo do mieszkania, bo media drożały a my płaciliśmy tyle samo...

Tyle że my tu mieskamy od 6 mies...i chyba w tym czasie tak nie podrożało...
Sama niewiem co o tym myśleć i chyba się przejde do adwokata...

A co wy myślicie?
Kochane tym optymistycznym akcentem kończe ten wspaniały dzień...

Będzie co ma być...

dzien dobry, ja dzis druga 
Aniu, mysle ze to jest jakis maly przekręt... NIe orientuje sie dokladnie, ale nam w lipcu podniesli czynsz, oszem, ale o... 12,5 euro
Wiec chyba nieco przesadzili z tymi 960?? A masz jakiegos adwokata na oku? Trzeba to wyjasnic 
Aniu, mysle ze to jest jakis maly przekręt... NIe orientuje sie dokladnie, ale nam w lipcu podniesli czynsz, oszem, ale o... 12,5 euro
Wiec chyba nieco przesadzili z tymi 960?? A masz jakiegos adwokata na oku? Trzeba to wyjasnic 
aneta 2222
Entuzjast(k)a
WitamPauka trzymam kciuki
. Aniu ja również uważam, że to jakiś przekręt;/Sencilla wyspałaś się? U nas już ciut lepiej, ale Oli nadal się budził w nocy, chyba wychodzi mu kolejna czwórka
Miłego dnia
natka86
mamusia Zosieńki
hey:-)
moja mała już śpi
anetka widzę że Oli dzisiaj ma małą rocznicę,a raczej miesięcznice
byłam wczoraj na piwku-to znaczy coli z dziewczynami z okolicy, w sumie było fajnie,ale prawie nikogo nie znałam

niunia jak Wiktoria??? bo Zosia kaszle niemiłosiernie. daję jej mucosolvan w syropie i vibrucol, jak się obudzi to idziemy po tą maśc,mam nadzieję że pomoże:-(
moja mała już śpi

anetka widzę że Oli dzisiaj ma małą rocznicę,a raczej miesięcznice

byłam wczoraj na piwku-to znaczy coli z dziewczynami z okolicy, w sumie było fajnie,ale prawie nikogo nie znałam

niunia jak Wiktoria??? bo Zosia kaszle niemiłosiernie. daję jej mucosolvan w syropie i vibrucol, jak się obudzi to idziemy po tą maśc,mam nadzieję że pomoże:-(
natka86
mamusia Zosieńki
zapomniałam dodac- PAUKA trzymam kciukasy;-)
reklama
Hej dziewczyny,
niunia
zgadza się wózek z pl. Zafundowali nam go moi rodzice jak byliśmy na wakacjach w pl.
Ja dziś w nocy spac nie mogłam, i to nie przez małą, tylko sama z siebie. A teraz łeb mi pęka jak nigdy
Idę się troszkę położyć, może mi przejdzie zanim mała zbudzi się na następne karmienie.
niunia
zgadza się wózek z pl. Zafundowali nam go moi rodzice jak byliśmy na wakacjach w pl.Ja dziś w nocy spac nie mogłam, i to nie przez małą, tylko sama z siebie. A teraz łeb mi pęka jak nigdy

Idę się troszkę położyć, może mi przejdzie zanim mała zbudzi się na następne karmienie.