reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

O kobietki!

Ja od rana leże,gorączke - katarek i kości mnie łamią....:-(
MaRita dziewczyny dobrze radzą...:tak:
Beauty my nie dostaliśmy żadne j faktury do zapłacenia tylko oni nas wezwali do biura i próbowali przekonać że tak ma być...i czy się zgadzamy?:wściekła/y:!:eek:
I potem mieliśmy co miesiąc dopłacać więcej do czynszu żeby wyrównać zaległości a czynsz nam podnieśli o 75€ od stycznia...:szok::-:)eek:
A ja już też rozmawiałam z paroma osobami i tez nam w razie czego sugerują tą komisje...a nawet jakieś biuro porad mieszkaniowych u nas działa...
Zobaczymy co to będzie bo w przyszłym tygodniu wraca opiekun tego mieszkania...ciekawe co on powie,bo jego dole już też ustalili!:wściekła/y::cool2:

U mni wszyscy pozasypiali :-Dwłacznie z moim mężem a ja pije herbatkę z cytrynką!A to ja powinnam chyba pospać ale jakoś nie mogę...

reklama
u nas wiki dzisiaj zaszalała i biegała aż przed chwila padła ze zmeczenia...:-)

aniu-zdrowiej szybko;-)
oraz wszyscy pozostali chorowitki szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

pustki ale to tak już tu bywa w weekendy;-)
milego wieczoru;-)

hej dziewczyny,
nie było mnie bo się rozchorowałam. Zaczynam dochodzić do siebie.
W piątek wieczorem byłam o krok od wyjazdu do szpitala.
Gorączka 39, niskie ciśnienie a puls za to 110. Głowa czerwona jakbym zjarała się na słońcu, a uszy to mnie tak paliły jakbym się wrzątkiem oblała. Przy każdym najmniejszym ruchu, próbie wstania lub chodzenia niesamowity pulsujący ból w głowie. Ciało rozpalone, do tego dreszcze i cały czas było mi zimno. Pożyczyłam sobie nawet kruik od Claudi ale i tak nic nie pomogło.
Do tego "wykupkać" się nie mogłam przez te hemoroidy i przy oddawaniu stolca zaczęłam do tego wszystkiego krwawić :wściekła/y:
Po telefonicznej konsultacji ze szpitalnym lekarzem pozwolono mi zażyć 2 aspiryny (ze względu na karmienie piersią) i kazano pić dużo wody, plus jeść dużo zbożowych produktów. 2-3 dniowy wirus stwierdził lekarz.
Jak na złość mój chłopak ni z tąd ni z owąd też się rozchorował.
Kaszle jak gruźlik, gorączka, katar - istna masakra :wściekła/y:

Dobrze, że moja mama jest u nas to zajmuje się małą, bo my cały dzień leżymy w łóżku (właściwie to śpimy).
Mama przynosi mi tylko małą na karmienie i tyle mojego kontaku z Claudią.

Mogło by już się to wszystko pokończyć, bo zaczynam wariować.

Dzien dobry,

U nas tez wszyscy powaleni chorobskiem :baffled: Ja wieczorem mialam takie same objawy jak Agasta: goraczka ponad 39, dreszcze, niesamowity bol glowy i miesni a tu tylko Paracetamol czlowiekowi pozostaje i woda z miodem i cytryna :baffled:
Malzonek tez nie lepiej.
Mlody mial wczoraj w dzien 39,7. Zaaplikowalam mu Ibuprofen przed popoludniowa drzemka. Dzis rano obudzil sie bez temperatury i caly dzien bawi sie i jest na chodzie :tak:Czyli zaczyna mu przechodzic.
Niestety ja i malz przypominamy zombie. Chalupa wyglada jakby przeszlo przez nia tornado.

Trzymajcie sie chorowitki, a zdrowi niech nie daja sie tym cholernym wirusom :tak:

Milego popoludnia.

reklama
Hello
My oczywiście się dopisujemy do listy chorowitków....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja, Majka i chyba Oliwia też....Zobaczymy jak dzisiaj.....A nawet jeśli Oli nie złapie to jutro nie idzie do złobka vbo nie będzie jej kto miał zaprowadzić....:-(
Maja ma znowu straszny katar i znowu się strasznie męczy....I jeść nie może....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłej niedzielki....:-)

Do góry