O kobietki!
Ja od rana leże,gorączke - katarek i kości mnie łamią....:-(
MaRita dziewczyny dobrze radzą...
Beauty my nie dostaliśmy żadne j faktury do zapłacenia tylko oni nas wezwali do biura i próbowali przekonać że tak ma być...i czy się zgadzamy?
!
I potem mieliśmy co miesiąc dopłacać więcej do czynszu żeby wyrównać zaległości a czynsz nam podnieśli o 75€ od stycznia...
:-
eek:
A ja już też rozmawiałam z paroma osobami i tez nam w razie czego sugerują tą komisje...a nawet jakieś biuro porad mieszkaniowych u nas działa...
Zobaczymy co to będzie bo w przyszłym tygodniu wraca opiekun tego mieszkania...ciekawe co on powie,bo jego dole już też ustalili!

U mni wszyscy pozasypiali
włacznie z moim mężem a ja pije herbatkę z cytrynką!A to ja powinnam chyba pospać ale jakoś nie mogę...
Ja od rana leże,gorączke - katarek i kości mnie łamią....:-(
MaRita dziewczyny dobrze radzą...

Beauty my nie dostaliśmy żadne j faktury do zapłacenia tylko oni nas wezwali do biura i próbowali przekonać że tak ma być...i czy się zgadzamy?
!
I potem mieliśmy co miesiąc dopłacać więcej do czynszu żeby wyrównać zaległości a czynsz nam podnieśli o 75€ od stycznia...
:-A ja już też rozmawiałam z paroma osobami i tez nam w razie czego sugerują tą komisje...a nawet jakieś biuro porad mieszkaniowych u nas działa...
Zobaczymy co to będzie bo w przyszłym tygodniu wraca opiekun tego mieszkania...ciekawe co on powie,bo jego dole już też ustalili!

U mni wszyscy pozasypiali
włacznie z moim mężem a ja pije herbatkę z cytrynką!A to ja powinnam chyba pospać ale jakoś nie mogę...
Ja wieczorem mialam takie same objawy jak Agasta: goraczka ponad 39, dreszcze, niesamowity bol glowy i miesni a tu tylko Paracetamol czlowiekowi pozostaje i woda z miodem i cytryna