reklama
_____)_(______________)_(
______)_(______________)_(
_____((_))_____________((_))
_$$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$
_$$_______$$$$$___$$_______$$$$$
_$$_______$$_$$___$$_______$$_$$
__$$_____$$__$$____$$_____$$__$$
___$$___$$__________$$___$$
___$$$$$$$__________$$$$$$$
__$$$$$$$$$________$$$$$$$$$
___________Smak kawa ___________
„Aromatem kawy Cię dzisiaj kuszę,
Bo podobno kawa rozbudza ciało i duszę,
Sam uśmiech w Dzień mglisty to za mało,
Troszkę kawy dla rozkoszy by się zdało"
Dzięki dziewczyny za porady. ide na południową drzemke odezwę się później
______)_(______________)_(
_____((_))_____________((_))
_$$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$
_$$_______$$$$$___$$_______$$$$$
_$$_______$$_$$___$$_______$$_$$
__$$_____$$__$$____$$_____$$__$$
___$$___$$__________$$___$$
___$$$$$$$__________$$$$$$$
__$$$$$$$$$________$$$$$$$$$
___________Smak kawa ___________
„Aromatem kawy Cię dzisiaj kuszę,
Bo podobno kawa rozbudza ciało i duszę,
Sam uśmiech w Dzień mglisty to za mało,
Troszkę kawy dla rozkoszy by się zdało"
Dzięki dziewczyny za porady. ide na południową drzemke odezwę się później
natka86
mamusia Zosieńki
karola, o ja
ale długo już jesteś z Twoim chłopakiem
sencilla a Tosia ma już ząbki???
agasta zdrówka dla Claudii
ale długo już jesteś z Twoim chłopakiem
sencilla a Tosia ma już ząbki???
agasta zdrówka dla Claudii
niunia_2008
mama Wiktorii :)
karola- po suwaczku widze ze jesteście razem od prima aprilis, fajna data;-)
DZIEŃ BABCI a u nas, wiki ciagle choszi mowi baba i pokazuje ze nie ma:-(
w piatek robie sobie wypad do znajomych i siostra zostanie z wiktoria-ciekawe jak sobie poradzi bo nigdy tak dlugo nie zostawialam jej oprocz z babcia... ale musi sie uczyc:-)
my pleśniawek nidy nie mieliśmy, ale polecam tantum verde w PL, jest to dobre tez ząbki, latwo sie psika i po sprawie
to na forum będą w wakacje dwa wesela
;-)
DZIEŃ BABCI a u nas, wiki ciagle choszi mowi baba i pokazuje ze nie ma:-(
w piatek robie sobie wypad do znajomych i siostra zostanie z wiktoria-ciekawe jak sobie poradzi bo nigdy tak dlugo nie zostawialam jej oprocz z babcia... ale musi sie uczyc:-)
my pleśniawek nidy nie mieliśmy, ale polecam tantum verde w PL, jest to dobre tez ząbki, latwo sie psika i po sprawie

to na forum będą w wakacje dwa wesela
;-)A ja właśnie wróciłam od lekarza bo grypa mnie nadal męczy...
I...dostałam skierowanie na EKG
...coś mu się mije serduszko nie podoba...:-(
Wyniki będą w piątek...
Poza tym byłam w ubezpieczalni bo w grudniu zmieniłam ubezpieczenie na inne.Podemną były moje dzieci więc prosiłam Panią żeby zmieniła je pod mojego męża bo on tam z nimi miał zostać...
A dziś dostałam listy że moje ubezpieczenie zamknięto i ok....ale razem z Kariną i Ernestem....

Pojechałam tam więc i zażadałam korekt!;-)
Na szczęście sę udało...:-)

I...dostałam skierowanie na EKG
...coś mu się mije serduszko nie podoba...:-(Wyniki będą w piątek...
Poza tym byłam w ubezpieczalni bo w grudniu zmieniłam ubezpieczenie na inne.Podemną były moje dzieci więc prosiłam Panią żeby zmieniła je pod mojego męża bo on tam z nimi miał zostać...
A dziś dostałam listy że moje ubezpieczenie zamknięto i ok....ale razem z Kariną i Ernestem....

Pojechałam tam więc i zażadałam korekt!;-)
Na szczęście sę udało...:-)
Właśnie dostałam mój laktator :-)
Rzeczywiście pisze wszystko co i jak :-)
No i jak na zawołanie przyszły też papiery o kinderbijslag
Ania ja z kolei dostałam ze szpitala list, że nie znaleźli żandych informacji, że Claudia jest ubezpieczona. Ja też się przeniosłam od 1 stycznia do innej firmy, więc zadzwoniłam do nich i się okazało, że ostatnie dwa dni 2008 roku Claudia była ubezpieczona u mnie i u tatusia, dlatego system nic im nie wyświetlił
W poniedziałek mamy wizyte w biurze konsultacyjnym, ciekawa jestem ile Claudia przybrała na wadze.
Właśnie zjadłam sobie pierogi ruskie, oczywiście robione przez moja mamuśkę - nikt jej ie pokona (tak wogóle to dadam, że moja mama 38 lat pracowała jako szefowa kuchni)
Rzeczywiście pisze wszystko co i jak :-)
No i jak na zawołanie przyszły też papiery o kinderbijslag

Ania ja z kolei dostałam ze szpitala list, że nie znaleźli żandych informacji, że Claudia jest ubezpieczona. Ja też się przeniosłam od 1 stycznia do innej firmy, więc zadzwoniłam do nich i się okazało, że ostatnie dwa dni 2008 roku Claudia była ubezpieczona u mnie i u tatusia, dlatego system nic im nie wyświetlił

W poniedziałek mamy wizyte w biurze konsultacyjnym, ciekawa jestem ile Claudia przybrała na wadze.
Właśnie zjadłam sobie pierogi ruskie, oczywiście robione przez moja mamuśkę - nikt jej ie pokona (tak wogóle to dadam, że moja mama 38 lat pracowała jako szefowa kuchni)
Aniu to niedobrze że odczuwasz dolegliwości serduszkowe....Dobrze ze poszłaś z tym do lekarza....Mam nadzieję, ze ednak będzie wszytsko w porzadku, ze to tylo zimowe przesilenie....

Ach te ubezpieczalnie....Nam też się już wyjaśniło....Mamy zapłacić 100e za Seby ubezpieczenie....:-
-
-
szok: Ale śmieszne jest to, ze poprostu nie mamy z czego.....

Ach te ubezpieczalnie....Nam też się już wyjaśniło....Mamy zapłacić 100e za Seby ubezpieczenie....:-

reklama
Agasta - widzisz jest jak mówiłam...
Czyli coś tam pamietam w koncu to nie było tak dawno....
Pauka ja tez ma nadzieje że to tylko np;powikłania po grypie którą ciągle mam!:-(Ale oczywiście lekarz polecił mi paracetamol 4razy dziennie po 2 tabletki!
a mnie już żołądek boli od tych prochów!

Karola faktycznie pozazdrościć stażu...
:-)
Moi już po kąpieli...a mnie czeka jeszcze porządek w papierach i segregacja kredek Karinci...
Miłego wieczorku...
A gdzie reszta?
Czyli coś tam pamietam w koncu to nie było tak dawno....
Pauka ja tez ma nadzieje że to tylko np;powikłania po grypie którą ciągle mam!:-(Ale oczywiście lekarz polecił mi paracetamol 4razy dziennie po 2 tabletki!
a mnie już żołądek boli od tych prochów!

Karola faktycznie pozazdrościć stażu...
:-)Moi już po kąpieli...a mnie czeka jeszcze porządek w papierach i segregacja kredek Karinci...
Miłego wieczorku...
A gdzie reszta?