reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aga wielka prośba...proszę cię nie pisz po jednym zdaniu...bo mi się w oczach troi i dwoi...:eek::sorry::rofl2:
Napisz posta w całości i dopiero zatwiedź....:tak::-D
Adresu ci poszukam chociaż nie wiem czy gdzies mam...:-(

reklama
Aga swoją drogą to dziewczynki nasze są w jednym wieku.....:tak::tak::-D
Moja Oli urodziła się 17.10.2004 a Maja jutro kończy 7 miesiący....:-):-):-)Ale super....:-D:-D:-D

Aga nie mam tej starej faktury z adresem niestety...:no:
Wiem tylko że to ulica GINNEKENWEG i tam jest apteka na skrzyżowaniu i pomnik armaty...
Kiedyś jak tego szukałam to w tej aptece mnie pokierowano...:tak:

Hej:-):-)
jestem, dzis pol dnia poza domem.Moj A ma wolne ,bo pacy brak i wybralismy sie na zakupy:tak:Siostrzyczka zostala z Michalkiem.Ale jestem do tylu z kompem,koleo wyslal mi zdjecia do zmniejszenia,i tak potworzyłam,ze zapisaly mi sie w pikassie.A z tego nie umie wyslac:rofl2::rofl2::eek::eek::eek:.
Ntaka jak w pl?zdrowka dla corci:tak:

reklama
witam :-):-):-)

wszystkim chorowitka duzo zdrówka :tak::tak::tak:
zrobiłam z każdego miesiąca fotki Seby :D

a mój arek był u weterynarza z królikiem i kotem :tak:
przez telefon jak z nim się umawiał ,weterynarz powiedział że kot tak może czasem przenosić ciążę ;-)
i nie kazał brac kota ale ja powiedziałam że ma go wziąść i przebada ją i tyle
icon_exclaim.gif
a królik chyba do uśpienia bo jego jedna nóżka jakoś tak wykręcona
icon_cry.gif
więc pewnie nie wróci do domku bo chyba moim zdaniem dostał paraliżu :no:
więc tak arek wrócił od weterynarza i .....
kot NIE jest w ciąży tylko spasiony
icon_lol.gif
icon_wink.gif
icon_lol.gif

królika musiał uśpić bo dostał udaru :-:)-:)-:)-( więc nie wrócił do domku :-(

Do góry