reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witajcie kochane...

Kamkamka pisz,pisz my to lubimy!:-D
Sencilla biedna ta twoja kruszynka...zdróweczka dla niej!Jak nie zapomisz to bardzo cię proszę o namiar na tego prawnika...
Dla wtajemniczonych - potrzebuje go w sprawie mieszkania!:wściekła/y::baffled:
Agnes no niezła cena jak "co łaska":wściekła/y::szok::wściekła/y::szok:
Dobranoc...

reklama
Z tego co przeczytalam widze ze wy juz sie dobrze znacie.
Ja tu dopiero dzis i to przez przypadek trafilam.
Co mam wam o sobie powiedziec?
Mam 26 lat, mieszkam w Bergen op Zoom, jestem w 37 tygodniu ciazy i to moje pierwsze dziecko. Jestem troche przerazona bo moj facet musial do Pl pojechac i zostalam na tydzien sama w domu.

Sencilla super zdjecia,udana imprezka:-D.Zdrowka dla solenizantki:tak::tak:Dziewczynki słodziutkie,a mama bardzo miła.Ty taka rozpromieniona,słuzy Ci pobyt mamy:tak::tak:
Kamkamka witam ,Widze ze jestes z bergen.Mam tam przyjacioł i własnie sie wybieram do nich w sobote lub niedziele.
Dobrej nocki ;-)

Ja rowniez zycze Marysi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin no i przedewszystkim zdrowka!!!!!!:-)
Natka i Agnes gratuluje ustalonych terminow i zycze cierpliwosci i zelaznych nerwow podczas przygotowan. Agnes a ta cena za slub to rzeczywiscie troche zawyzona, pewnie msza z biskupem bedzie:confused:
Kamkamka witam rowniez widze ze o 6 tyg. bedziesz szybsza:-D:-D
A ja bylam u poloznej, zachwycala sie moim brzuchem i malym ze dobrze rosnie.Ma duzo miejsca w brzuchu co i ja czuje szczegolnie jak mnie po pecherzu kopie:baffled::baffled::-D
I powiedziala rowniez ze mam duzo wody co jest dobre przy porodzie....pocieszyla mnie tym:tak::tak:

Sencilla sliczne zdjecia dobrze miec mame kolo siebie:happy:
Kamkamka masz zamiar rodzic tutaj czy pojedziesz do PL???? Ja tez spodziewam sie pierwszego dziecka i juz zaczynam sie powoli denerwowac. NIe martw sie tydz. szybko zleci, odpoczywaj :happy:
Agnes za taka cene to chyba biskup powinien sie pofatygowac:-D:-D

reklama
witajcie późnym wieczorkiem.....
Sencilla super zdjęcia...Ale jesteś podobna do mamy....i Maryś do ciebie chyba też bardziej, bo Tosia to zdaje mi się że tatuś....A moze sie mylę?!
Oczywiście dla Marysi my również składamy najserdeczniejsze życzonka....
Urodzinki dzisiaj Twoje,
śpieszą na nie gości roje.
Śpieszy ptaszek i robaczek,
chyżo zdąża sam ślimaczek.
Pragną szczęścia życzyć Ci
oraz samych pięknych dni.
Niosą całe świata piękno,
przecież dzisiaj Twoje święto.
:-):-):-):-)

Natka duzo zdrówka dla Zosieńki....:tak::-)
na pocieszenie napisze ci, ze my od 2 tygodni z katarem i coróż jak jest lepiej to na drugi dzień znowu pogorszenie....
A jutro idę z Majką do lekarza, bo dzisiaj za bardzo coś mi kaszlała....:crazy:
A co do ślubu to gratuluję ustalenia daty.....

Jeśli chodzi o koszta to u mnie też było co łaska,tak więc na zapowiedzi daliśmy 100zł, a potem za ślub chyba 200 i do tego 100zł dla organistki i na kwiaty80zł, bo w tym dniu były 3 śluby i się moja mama dogadała z innymi Matkami ślubnymi, ze się składamy wspólnie.... ale jak to załatwialiśmy to zmienił sie nam proboszcz i przyszedł taki, który to bardzo kochać pieniążki.....no i liczył, że zaraz mu damy niewiadomo ile....a My skromnie....:tak::tak::tak:

Agnes nie dajcie się tak zrobić.... bo to są ogromne pieniążki!!!!!:szok::szok::szok: Małe koszty i tak poniesiecie?! A i tobie też gratuluję ustalenia daty....:tak::tak::-)a my braliśmy kościelny 3 lipca....:tak:Tyle, ze 5 lat wcześniej....!:-D:-D

Kamkamka witam cię u nas serdecznie....To super, że do nas dołączyłaś...Nawet przypadkiem;-):tak::-) Pisz często i o wszystkim....Żale i obawy związane z macierzyństwem, będą wysłuchane, a raczej przeczytane, zrozumiane i pocieszone....:tak:;-):-)

Aga co tam u ciebie??? Pisz coś o dziewczynkach.....:confused::sorry2::tak::-)​

Jest jeszcze któraś????

Do góry