reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Marysi 100 lat w zdrowiu i z uśmiechem na twarzy ;) Wogóle fajna z Was rodzinka, takie ciepło i miłośc emanuje od Was

Agnes czyżby Nocny teraz takie stawki ustalał?? Chociaż jak ja brałam tam ślub 9 lat temu to co łaska kosztowało nas 500albo 700 złotych ( teraz juz nie pamietam za bardzo). Gdzie bedziecie miec wesele?

Ja właśnie wróciłam z babskiego spotkania " matki na gigancie"( jak to określiła koleżanka ;) ) Było suuuper, bardzo sie zrelaksowałam, a jutro na aerobik zapylam i od razu świat piękniejszy :D

witam dziewuszki,

Anetko, ja jestem, tylko jakos brak weny do pisania... :zawstydzona/y: ale Was troche podczytuje... ;-)
u nas raczej wszystko po staremu... poza tym, ze zapisalismy sie z Manuelem do szkoly nuzycznej na "muziek po schoot"... :tak::-) z czego sie bardzo ciesze... a zaczynamy w przyszlym tygodniu... ;-)

Aniu, czy te kwoty za przedszkole, sa kwotami miesiecznymi?
Anetko, ciekawski ten Twoj Nikus... :tak:wydaje mi sie, ze to za wczesnie, aby uswiadamiac 4 latka o "takich" sprawach... niezla historia z tym 6 latkiem... :szok:
Sencilla, sliczne foteczki z urodzinek...:tak: duzo zdrowka dla Marysi...
Pauka, powodzenia w szukaniu pracy... z pewnoscia wkrotce cos znajdziesz... a moze faktycznie na wisosne wypali cos w Holandii... trzymam kciuki... ;-)
Agnes, Natka, gratuluje daty slubu...:-) i zycze milych przygotowan...
Agnes, faktycznie ta kwota jest przesadna... :szok::angry: my dalismy 500 zl...
Kamkamka, witam serdecznie na forum... i gratuluje ciazy... :-) w sumie juz niedlugo Ci zostalo... duzo szczescia zycze...

dobranoc... ;-)

reklama
Musze sie wam pochwalić, że my juz mamy 4 ząbki....:-D:-D:-D
Wczoraj zauważyłam, że Majka ma 2 górne dwójki na wierzchu....To dlatego tak marudzi i ma ciągle ten katar......:tak:;-):-)

O rany zmykam do łóżka, bo własciwie dzisiaj mnie czeka ranna pobudka.....:szok::sorry2:A potem o 12 jeżdżę....:-D

A to dla was....na dobry początek dnia troszeczkę wiosny nie zawadzi....

Do góry