reklama
Dzięki Beauty za rade...tak zamierzam zrobić przejde się do Geemente i zapytam!
Ann mi to samo właśnie doradziła...
Aga ten tłumacz nie działa tak dobrze a poza tym mój kontrakt ma 4 strony!
A4
a Ty wogóle z jakiego regiony Polski jesteś?
Ann mi to samo właśnie doradziła...Aga ten tłumacz nie działa tak dobrze a poza tym mój kontrakt ma 4 strony!
A4a Ty wogóle z jakiego regiony Polski jesteś?
aga0277
Zaciekawiona BB
Ania ja jestem z Pabianic kolo Łodzi
niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam,
my wróciliśmy ze spacerku
oby już pogoda się nie psuła bo aż chce się wyjść na powietrze....:-)
my w przyszly weekend jedziemy do NL
:-) z mała mamy szczepienie i możemy jechać:-)
niestety moja znajoma w 7miesiacu ciaży wyladowała w szpitalu i powiedzieli jej że dziecko ma 3dziurki w serduszku i nie ma nadzieji że przezyje:-( a przez całą ciąże nic jej lekarz nie powiedział
jak takie cos mogli dopiero teraz zauważyć- a ostatnio chodziłam do tej samej lekarki co ona wiec stanowczo zmieniam lekarza
ann-pisalas ze ciągle byś spała- tak jak ja na początku ciąży- za to pózniej cierpiłam na bezsenność więc korzystaj z tego póki możesz;-)
agnes- mam znajomych ze zdunskiej woli ktorzy też są w holandii;-)
pauka- jak jazda? niedługo pewnie będziesz miec egzamin;-)
sencilla- śliczne fotki;-)
my wróciliśmy ze spacerku
oby już pogoda się nie psuła bo aż chce się wyjść na powietrze....:-) my w przyszly weekend jedziemy do NL
:-) z mała mamy szczepienie i możemy jechać:-)niestety moja znajoma w 7miesiacu ciaży wyladowała w szpitalu i powiedzieli jej że dziecko ma 3dziurki w serduszku i nie ma nadzieji że przezyje:-( a przez całą ciąże nic jej lekarz nie powiedział
jak takie cos mogli dopiero teraz zauważyć- a ostatnio chodziłam do tej samej lekarki co ona wiec stanowczo zmieniam lekarza
ann-pisalas ze ciągle byś spała- tak jak ja na początku ciąży- za to pózniej cierpiłam na bezsenność więc korzystaj z tego póki możesz;-)
agnes- mam znajomych ze zdunskiej woli ktorzy też są w holandii;-)
pauka- jak jazda? niedługo pewnie będziesz miec egzamin;-)
sencilla- śliczne fotki;-)

Sencilla nic nie szkodzi...zajmij się rodzinką oni najważniejsi!
:-)
Ja wciąż walcze z moją grypą mam nadzieje że koniec się już zbliża...ale do pracy nie chodzę...
:-(
Niunia i jak po spacerku?Moja mama zabrała maluchy dziś na spacer,dobrze że ją mam przy sobie teraz!;-)
Pauka jak po jeździe?
:-)Ja wciąż walcze z moją grypą mam nadzieje że koniec się już zbliża...ale do pracy nie chodzę...
:-(Niunia i jak po spacerku?Moja mama zabrała maluchy dziś na spacer,dobrze że ją mam przy sobie teraz!;-)
Pauka jak po jeździe?
Witam popoludniowo !!!!!!
Wlasnie zaczynam obiad gotowac i wpadlam poczytac co u was, u mnie jakos sennie krece sie po mieszkaniu i nic mi sie nie chce....

Aniu za to mieszkanie to moze rzeczywiscie jest jakies wyrownanie, ale ty jako wynajmujaca to nie wiem czy powinnas byc az tak obciazona. W kazdym badz razie chce napisac ze moj chlopak (ma swoj dom) jak sie tu wprowadzil to tez mu ustalili oplate za gaz bardzo niska bodajze to bylo ok. 28 E a po 2 latach przyszlo mu wyrownanie 2000 E. Wlasnie go pytam o to i on tez mowi ze pod koniec kazdego roku przychodza sprawdzac ile sie zuzylo i pozniej przychodzi wyrownanie. Ale lepiej i tak daj komus przeczytac umowe
Wlasnie zaczynam obiad gotowac i wpadlam poczytac co u was, u mnie jakos sennie krece sie po mieszkaniu i nic mi sie nie chce....

Aniu za to mieszkanie to moze rzeczywiscie jest jakies wyrownanie, ale ty jako wynajmujaca to nie wiem czy powinnas byc az tak obciazona. W kazdym badz razie chce napisac ze moj chlopak (ma swoj dom) jak sie tu wprowadzil to tez mu ustalili oplate za gaz bardzo niska bodajze to bylo ok. 28 E a po 2 latach przyszlo mu wyrownanie 2000 E. Wlasnie go pytam o to i on tez mowi ze pod koniec kazdego roku przychodza sprawdzac ile sie zuzylo i pozniej przychodzi wyrownanie. Ale lepiej i tak daj komus przeczytac umowe
agnes74
Zadomowiona(y)
he he no proszę jaki ten swiat jest mały a ja myślałam że z łódzkiego jest mało osób w Holandii
ale jestem jakaś zamulona ża
muszę sobie kawkę wypić bo zasypiam a jeszcze dziś mam mieć gości .
a i kupiłam dla Dawidka łóżeczko turystyczne moglam dawno to zrobić !!!!
narazie
ale jestem jakaś zamulona ża
muszę sobie kawkę wypić bo zasypiam a jeszcze dziś mam mieć gości .a i kupiłam dla Dawidka łóżeczko turystyczne moglam dawno to zrobić !!!!
narazie
reklama
Gosiu!
Ja wszystko rozumiem tylko że ostatni bilans w tym mieszkaniu był ponad dwa lata temu , ja tu mieszkam tylko pół roku a przed nami tu zamieszkiwali ludzi którzy wynajmowali nawet pokoje
i w sumie to zamiast 4 ludzi i 4 dzieci na całym budynku/jak my teraz/ mieszkało ok 18 osób dorosłych...
I oni nic nie płacili żadnych wyrównań
a wszystkiego zużyli odpowiednio...
Nie mam siły...
Ja wszystko rozumiem tylko że ostatni bilans w tym mieszkaniu był ponad dwa lata temu , ja tu mieszkam tylko pół roku a przed nami tu zamieszkiwali ludzi którzy wynajmowali nawet pokoje

i w sumie to zamiast 4 ludzi i 4 dzieci na całym budynku/jak my teraz/ mieszkało ok 18 osób dorosłych...
I oni nic nie płacili żadnych wyrównań
a wszystkiego zużyli odpowiednio...Nie mam siły...