reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Aniu to jednak lepiej zebys wybrala sie do jakiegos prawnika, bo oni chca z was teraz zrobic kozlow ofiarnych co zaplaca za wszystkich ktorzy tam mieszkali. Tylko to tez zalezy co podpisaliscie w tym kontrakcie, jak tego jest tam 4 strony A4 to wszystkiego sie mozesz spodziewac. Zobacz na www.niedziela.pl tam pamietam byli polskojezyczni prawnicy

Aniu ja bym nie zwlekala z wizyta w gemeente i ewentualnie probowala cos sie dowiedziec od tej komisji. Kontrakt na cztery strony A4 to normalnie wygladajacy kontrakt, chodzi mi o dlugosc. Gdyby byl krotszy to by bylo podejrzane ;-)
To nie moze byc tak, ze Wy teraz ponosicie koszty jakis tam doplac z ostatnich dwoch lat :no: W kazdym razie nie czekajcie zbyt dlugo z wyjasnieniem tej sprawy.
A kontakt z jakims polskojezycznym prawnikiem to bardzo dobry pomysl :tak:

Dziewczyny u mnie ok....Tylkostrasznie mnie dzisiaj boli głowa i nie chce mi sie pisać....Mam problem z ciśnienie w gałkach ocznych i poprostu mnie rozwala....:baffled::baffled::baffled::-(

Odezwę się jutro....Dobranoc;-):-)

reklama
Hej!

Pauka i jak głowa?Przeszło ci?:tak:
Ja to się dziś obudzić nie mogę...wchodzę do kuchi a tu mój M.upiekł mi nawet bułeczki na śnadanko i pognał do pracy...:szok::-D
Żyć nie umiera...
Idę na śniadanko!:tak:

Do góry