reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam
Ja mama taki kaszel, że mi chcą płuca przez gardło wyskoczyć:szok::no:. Nic mi więcej nie jest tylko ten kaszel mnie męczy i troszkę gardło drapie:wściekła/y:. Czy ja coś zakupię bez recepty tutaj na mój "maega kaszel":confused:
Oliwierek znów chory:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Od wczoraj ma temperaturę 38,2-39 podaje mu czopki Viburcol, ale same nie pomagają, więc do tego jeszcze syrop Ibum. W nocy musiałam mu podać paracetamol w czopkach, bo temp cały czas rosła, a mały się męczył:-(. Ślini się i płacze, więc sama nie wiem czy to na zęby:confused: Jeszcze dziś z katarem wstał:wściekła/y:
Kamkamka witaj na forum i nie znikaj:tak:
natka, agnes gratuluję daty ślubu i życzę powodzenia w dalszych przygotowaniach:tak::-).
Sencilla zdjęcia z urodzinek super:tak: Ty taka szczęśliwa na nich jesteś!!! Ktoś tu napisał, że super z Was rodzinka i ja się z tym zgadzam w 100%:tak:. Bije od Was ciepło nawet przez mojego laptopa:-D.
Aniu znalazłaś już radce prawnego:confused:
magdalena co u Ciebie:confused: Ostatnio nas zaniedbujesz:-(
Beauty, niunia podziwiam za zapał do ćwiczeń i powodzenia życzę:-)
An jak się czujesz:confused:
Ma-Rita co u Ciebie:confused: Jak brzusio, rośnie:confused: Jak się czujesz i jak braciszek reaguje:confused:
PaulinaAnna napisz do nas co u Ciebie:confused: Jak mąż, lepiej już:confused:
Pauka kiedy masz egzamin:confused:
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam:sorry:

Hej dziewczyny,
u nas dopiero teraz skończyła się fala choróbska.

Jak tak czytam wasze posty ile księża życzą sobie za ślub :szok: to wcale się nie dziwię, że ludzie coraz żadziej decydują się na kościelny ślub. Za te kwoty można pojechać na wakacje za granicę :-D

Wczoraj byliśmy po raz pierwszy w consultatiebureau.
Claudia waży 3910 gram i urosła 3 cm.
Następnym razem jak pójdziemy to będzie miała już pierwszą szczepionkę. Aż się boję :-D

Przy okazji chciałam podzielić się swoją opinią na temat wkładek laktacyjnych.

NIE POLECAM!!! tych z Kruidvat'u - nie mają pasków samoprzylepnych, co bardzo preszkadza w nocy (przynajmniej mi). Są dość grube, wydawałoby się że to zaleta, ale w praktyce okazuje się że nie. Jeżeli trochę namokną, to cały czas czuje się zimno i wilgoć w staniku - masakra. W dodatku w nocy przy przekręcaniu się z boku na bok przesuwają się i rano wstaje się z mokrą piżamą. W dzień można je jeszcze wykorzystać, ale w nocy jak dziecko żadziej pije i piersi są przepełnione - stanowczo odradzam. W dodatku są wykonane z jakiegoś dziwnego materiału, który drażni moje sutki :baffled:

Polecam za to wkładki z Etosa - są miękkie, dzięki paskowi samoprzylepnemu nie przemieszczają się i można spać ze spokojną głową. No i nie drapią :-)

Cena w obu sklepach taka sama za 30 sztuk - 1,99 euro.

Mam jeszcze pytanko - czy któraś z Was przekłuwała uszka córeczce tutaj w nl? Gdzie można to zrobić i ile kosztuje tak orientacyjnie?

Do później

Agasta foteczki śliczne...a na jednej kapałaś ją pod prysznicem tak?:szok:;-)
Bardzo mi się ta podobała...choć metoda odważna!:-D

Kobiety co robicie na obiad,bo mi się koncepcje wyczerpały z względu na brak smaku i zapachu...
Doradźcie...:tak::-)

Agasta córeczka jest przeurocza:tak::-) Mnie również się to zdjęcie pod prysznicem podobało:tak: Świetne!!!!!!!
Aniu ja też nie mam koncepcji na obiad:baffled: Siedzę i myślę już godzinkę co zrobić, ale ani pomysłu, ani chęci coś dziś nie mam:no:

reklama
Anetko...

Zdrówka tobie i twoim życzę...ja właśnie dzwoniłam do męża i zostaliśmy na kopytkach:tak:...była jeszcze koncepcja gulaszu z kaszą ale nie mam kaszy w domu a na zakupy się dziś nie wybieram!:-D
A propos ślinienia mój Erni zaczął te się ostatnio ślinić i do tego śpi strasznie niespokojniew nocy...czyżby zęby?:szok:On nawet czwórki już ma więc nie wiem czego sie mam spodziewać...:-)

Do góry