agnes74
Zadomowiona(y)
Daeń dobry:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

. Nic mi więcej nie jest tylko ten kaszel mnie męczy i troszkę gardło drapie
. Czy ja coś zakupię bez recepty tutaj na mój "maega kaszel"

Od wczoraj ma temperaturę 38,2-39 podaje mu czopki Viburcol, ale same nie pomagają, więc do tego jeszcze syrop Ibum. W nocy musiałam mu podać paracetamol w czopkach, bo temp cały czas rosła, a mały się męczył:-(. Ślini się i płacze, więc sama nie wiem czy to na zęby
Jeszcze dziś z katarem wstał

:-).
Ty taka szczęśliwa na nich jesteś!!! Ktoś tu napisał, że super z Was rodzinka i ja się z tym zgadzam w 100%
. Bije od Was ciepło nawet przez mojego laptopa
.
Ostatnio nas zaniedbujesz:-(
Jak brzusio, rośnie
Jak się czujesz i jak braciszek reaguje
Jak mąż, lepiej już

to wcale się nie dziwię, że ludzie coraz żadziej decydują się na kościelny ślub. Za te kwoty można pojechać na wakacje za granicę 

;-)
:-)
:-) Mnie również się to zdjęcie pod prysznicem podobało
Świetne!!!!!!!
Siedzę i myślę już godzinkę co zrobić, ale ani pomysłu, ani chęci coś dziś nie mam
...była jeszcze koncepcja gulaszu z kaszą ale nie mam kaszy w domu a na zakupy się dziś nie wybieram!
On nawet czwórki już ma więc nie wiem czego sie mam spodziewać...:-)