reklama
Pauka jak Majka po pierwszym dniu w żłobku?
Karola rodzinka miała baaaardzo dużo radości z małej.
Oboje z chłopakiem stwierdziliśmy, że spanie to Claudia ma po tatusiu. Wczoraj na tych urodzinkach było chyba z 40 osób, każdy chciał ją potrzymać i tak w wielkim hałasie z rąk do rąk ją sobie przekazywali a Claudunia smacznie przespała cała imprezę
Idę obiad pichcić bo zaraz wróci mój głodomor
(drugi leży w łóżeczku i śpi - a o 18 kolejne karmienie).
Dziewczyny próbowałam odciągać pokarm po każdym karmieniu ale jakoś nie za bardzo to idzie. Po kilka kropelek mmleka za każym razem, w sumie uzbierałam 40 ml. Czy to normalne jak na pierwszy raz odciągania?
Karola rodzinka miała baaaardzo dużo radości z małej.
Oboje z chłopakiem stwierdziliśmy, że spanie to Claudia ma po tatusiu. Wczoraj na tych urodzinkach było chyba z 40 osób, każdy chciał ją potrzymać i tak w wielkim hałasie z rąk do rąk ją sobie przekazywali a Claudunia smacznie przespała cała imprezę
Idę obiad pichcić bo zaraz wróci mój głodomor
(drugi leży w łóżeczku i śpi - a o 18 kolejne karmienie).Dziewczyny próbowałam odciągać pokarm po każdym karmieniu ale jakoś nie za bardzo to idzie. Po kilka kropelek mmleka za każym razem, w sumie uzbierałam 40 ml. Czy to normalne jak na pierwszy raz odciągania?
Witam!!!!
U mnie tez dzisiaj leniwy dzien....
Troche rozrywki bede miec w srode i czwartek bo jedziemy do Schoonhoven do rodzinki i troche w interesach
Olga impreza widac super a maly szczesliwy
Agasta to dobrze ze malenka tak ladnie zniosla tak duza impreze. Dala do zrozumienia ze ma to wszystko w nosie i takie sprawy najlepiej przespac:-);-):-)
A ja tez ide zjesc obiad, i znowu cos slodkiego bym zjadla masakra
Aga pamietam ze mam do ciebie odpisac sorrki ze tak nie moge sie zabrac

U mnie tez dzisiaj leniwy dzien....
Troche rozrywki bede miec w srode i czwartek bo jedziemy do Schoonhoven do rodzinki i troche w interesach

Olga impreza widac super a maly szczesliwy

Agasta to dobrze ze malenka tak ladnie zniosla tak duza impreze. Dala do zrozumienia ze ma to wszystko w nosie i takie sprawy najlepiej przespac:-);-):-)
A ja tez ide zjesc obiad, i znowu cos slodkiego bym zjadla masakra

Aga pamietam ze mam do ciebie odpisac sorrki ze tak nie moge sie zabrac

Cześć dziewczynki!
Olgunia foteczki boskie!:-)Jacy dżentelmeni!!!!
Agasta to super że wam sie impreza udała....
Pauka bądź dzielna....jak Maja!Będzie dobrze i wkrótce znajdziesz wymarzoną prace...
Gosiu aż ci zazdroszcze tego leniwego dnia, u mnie to dziś urwanie głowy było!
Najpierw byłam w pracy,potem na rozmowie w spraiwe opiekunki-holenderki dla moich maluchów,a potem zaliczyliśmy wizyte naszego właściciela mieszkania.
Chyba trochę był w szoku że mieszkanie tak wygląda...i pisał i pisał te wszystkie usterki i rzeczy do zrobienie...

A to dzięki 1 telefonowi że oddajemy nasze mieszkanie do huurcomisie...bo sie oczywiście nie zgadzamy z tymi wszystkimi rachunkami!

I się nagle zainteresował sprawą i jak sie okazało to on tu dawno już nie był i niewiele wiedział o tych warunkach...
No zabaczymy co zrobi dalej...
Olgunia foteczki boskie!:-)Jacy dżentelmeni!!!!
Agasta to super że wam sie impreza udała....
Pauka bądź dzielna....jak Maja!Będzie dobrze i wkrótce znajdziesz wymarzoną prace...

Gosiu aż ci zazdroszcze tego leniwego dnia, u mnie to dziś urwanie głowy było!
Najpierw byłam w pracy,potem na rozmowie w spraiwe opiekunki-holenderki dla moich maluchów,a potem zaliczyliśmy wizyte naszego właściciela mieszkania.
Chyba trochę był w szoku że mieszkanie tak wygląda...i pisał i pisał te wszystkie usterki i rzeczy do zrobienie...

A to dzięki 1 telefonowi że oddajemy nasze mieszkanie do huurcomisie...bo sie oczywiście nie zgadzamy z tymi wszystkimi rachunkami!

I się nagle zainteresował sprawą i jak sie okazało to on tu dawno już nie był i niewiele wiedział o tych warunkach...
No zabaczymy co zrobi dalej...
Aniu tzn. ze nie bedziesz musiala tych pieniedzy placic????? A nie myslalas nad tym zeby starac sie o mieszkanie z urzedu. Kolezanka takie ma placi niewielkie pieniadze a naprawde jest bardzo ladne, wlasciwie to jest to pol domku. U mnie na wyspie trzeba dlugo czekac na mieszkanie nawet rok, ale slyszalam ze na ladzie idzie to szybciej. Aniu a czy twoje dzieci umieja mowic po polsku??? bo ja bym chciala zeby moj byl 2-jezyczny i ciekawi mnie to jak dzieci sobie z tym radza

Gosiu!
Moje dzieci mówią pięknie po polsku bo w domu mówimy po polsku...Erni dopiero się uczy co prawda a Karina to gaduła jakich mało!
W każdym razie po holendersku sobie radzi w przedszkolu bardzo dobrze...
Pani ją nawet ostatnio bardzo chwaliła...Także jestem dobrej myśli że zostaną na tych dwóch językach...:-)
Co do mieszkania to ja jestem w spółdzielni zapisana na mieszkanie ale też trzeba czekać właśnie sie tam wybieram jak tylko mąż dostanie papiery za rozliczenie z poprzedniego roku o dochodach...;-)
A co do tych pięniedzy to jeszcze nic konkretnego nie wiemy!
Słodkich snów laseczki!
Moje dzieci mówią pięknie po polsku bo w domu mówimy po polsku...Erni dopiero się uczy co prawda a Karina to gaduła jakich mało!

W każdym razie po holendersku sobie radzi w przedszkolu bardzo dobrze...

Pani ją nawet ostatnio bardzo chwaliła...Także jestem dobrej myśli że zostaną na tych dwóch językach...:-)
Co do mieszkania to ja jestem w spółdzielni zapisana na mieszkanie ale też trzeba czekać właśnie sie tam wybieram jak tylko mąż dostanie papiery za rozliczenie z poprzedniego roku o dochodach...;-)
A co do tych pięniedzy to jeszcze nic konkretnego nie wiemy!

Słodkich snów laseczki!
reklama
dzień dobry :-):-):-)
sencilla śliczne te twoje córy

pierwsza noc za nami z odstawianiem od cyca :-) Seba zaczął płakać o 23 ej i tak z godzinę później tylko popłakiwał ale nawet nie wstawaliśmy do niego i jak usnął to śpi do teraz przebudził się o 4 ej ale tylko zajęknął i tyle.
moje dziecko wstało o 8-30 i ma katar
i teraz nie wiem czy to od płaczu wczorajszego czy infekcyjny
zjadło kaszkę z miseczki i juz łobuzuje :-)
sencilla śliczne te twoje córy

pierwsza noc za nami z odstawianiem od cyca :-) Seba zaczął płakać o 23 ej i tak z godzinę później tylko popłakiwał ale nawet nie wstawaliśmy do niego i jak usnął to śpi do teraz przebudził się o 4 ej ale tylko zajęknął i tyle.
moje dziecko wstało o 8-30 i ma katar
i teraz nie wiem czy to od płaczu wczorajszego czy infekcyjny
zjadło kaszkę z miseczki i juz łobuzuje :-)