reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dziewczyny zdjęcia urocze:tak:
pauka a Majunia to moja synowa, nie mapiętasz? :-D:-D
Gosia widzę, że Ania Ci nie złej ochoty na tą drożdżówkę zrobiła...:-D
Sencilla ja nie wiem za co (chyba nie doczytałam - przepraszam), ale również trzymam kciuki:tak:

Niko nadal chory :-(, kupiliśmy kolejny syrop Sinaspril (pani w aptece nam poleciła), a Niko temperaturę ma jak miał:wściekła/y:, robię mu zimne okłady, troszkę pomaga.

Dobranoc

reklama
:-):-):-)Pobudka!
Dzień dobry...:-):-):-)
Ania i mnie ubiegłaś:zawstydzona/y:;-):-)

Kawkę robie i zaraz mykamy do przedszkola i żłobka:tak::-)

Anetko zaaplikuj Nikusiowi odrazu czopek z paracetamolem jak masz....Najszybciej i najskuteczniej zbijesz temp....Jak temperatura jest wysoka to syropy marnie działają....
A Majunia oczywiście, że wyswatana będzie z Oli, ale wiesz tak na wszelki wypadek, zostawiamy sobie inne wyjścia....;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!

Tak apropo czopków to ja mam pytanie do mam co mają synka w moim wieku...:tak:
Mój od tygodnia się tak ślini i śpi niespokojnie w nocy że pomimo braku temperatuty wczoraj zaaplikowałam mu czopek!
Przespał dzięki temu całą noc bez pojękiwań i pobudek!:zawstydzona/y:
Mam wrażenie że mu zęby idą ale on ma już wszystkie;-)łacznie z czwórkami..
Czy wasi też takie coś przechodzą i jak tam sprawy nocniczkowe?:szok::-D

Hi hi ...właśnie przeczytałam pierwsze zdanie...:szok::-D:-D:-D
Już robie korekte!!!!
Chodziło mi o mamy co mają "synka w wieku mojego Erniego" bo w moim wieku to chyba żadna nie ma,co?:-D:sorry2:

dzien dobry:-):-):-)

dziewczyny mam pytanie jak jest po szalwia po holendersku i gdzie ja moge kupić?
ja oddstawiam Sebcia od cyca i całkiem nie źle nam to idzie Seba lepiej spi i juz nie woła cyca. tylko gorzej ze mna bo cycki mi chca pęknąc :szok: i wyczytałam że szałwie trzeba pić.

Witam
Kawę poproszę bo głowa mi pęka, wstawałam kilka razy w nocy do Nikusia, budził się przez tą temperaturę wysoką, dużo piła, ale dzielnie to znosi:blink:
To już 4 dzień ma temp 39:wściekła/y:
Pauka podałam mu czopek paracetamol, ale mam tylko dla niemowląt, więc nie zadziałał:no:. Mój M wczoraj pojechał do apteki i mówi, że chciałby coś dla 5 letniego syna na wysoką temperaturę, a ona się go pyta "ale co Pan chce", więc jej mówi aby mu coś zaproponowała, a ona zdziwiona i nie miała pojęcia co ma mu sprzedać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mój M przyjechał taki wkurzony z tej apteki, przywiózł syrop w końcu Sinasprit, patrzę na pudełko a tam "3 manden tot 12 jaae":szok: Niby z boku dawkowanie jest podane do starszych dzieci, ale syrop nie działa:no:
Czy czopki paracetamol kupie tutaj:confused:
Olgunia szałwia to salie:tak:
Aniu niestety Ci nie pomogę, bo Nikuś ząbkowanie przechodził super:tak:, nawet nie wiedziałam kiedy mu zęby wyszły, za to Oli nadrabia za brata:-D
Miłego dnia kubitki;-)

Anetko ja mojemu maluchowi serwuję czopki paracetalowe z Kruidvatu...

PARACETMOL 240mg
voor kinderen van 1 tot 6 jaar
10 zetpillen

i jak patrze na dawkowanie to dla Niko było by 3 razy dziennie..wg mnie powinno mu pomóc bo na mojego działa 1 ale on jest dopiero na dolnej granicy wiekowej!:tak:
Olgunia salie dostaniesz w szklepach z zdrową żywnością albo takich DE TUINES /niewiem czy dobrze to napisałam:baffled:/
A ja na dzisiaj już się wyrobiłam ze wszystkim...chyba ok12.00 wyrwe sie na spacerek!:-D

reklama
Do góry