reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry!:-)

Sencilla jestem, jestem!To właśnie II gatumnek mn zatrzymał...:sorry2:
Anetko super że wszystko już wiadomo, teraz już będzie codziennie lepiej...
O tej karze w PL też slyszałam nawet policja może cię dowieść na takie szczepienie...:tak::-D
Powiem wam szczerze co jakiś czas robie kopie szczepień z NL i uzupełniam kartotece w Polsce...bo mi też jakieś dziwne ostateczne :szok:wezwania przychodziły i nie pomogły tłumaczenia że dzieci tu mieszkają...:wściekła/y:
Ann moja mamcia wyjeżdża już we wtorek:-(...ale wróci w marcu!:-D
Uciekam na zakupy za chwilę a was zostawiam kaweczkę;

reklama
Dzień dobry kobitki:tak:
Na Nikodema antybiotyk zadziałał, w nocy się tak po nim pocił, że zmieniałam mu piżamę 4 razy:szok:, ale dziś już jest o niebo lepiej:-):tak:
Miałam iść dziś sprzątać, ale niestety mój M musiał iść dziś wyjątkowo do pracy:baffled:
Gdzie Was wywiało:confused: Meldujcie się:tak:

hej hej jestem, M pojechał po sypialnie:-) a ja się obijam,bo mała śpi...:-p
anetka super ze z Niko juz lepiej:tak:
bylismy w HEMIE i kupilam małej tyle fajnych ubranek ze szok. teraz je ogladam chyba juz setny raz, i co najwazniejsze- nic różowego. hurra!! szarości i biele:-) no i na jednym szarym body są różowe paseczki:baffled:

hej:-)

a ja czekam aż mój P przyjedzie do nas, do wieczora powinien być:tak:

natka- a dlaczego nie kupujesz różowego? dziewczynki ślicznie wygladaja w różowym;-):tak: a sukienka przepiękna:tak:

aneta- dobrze że z nikusiem już lepiej, biedaczek tyle się męczył...

miłej soboty;-)

Hej...

My właśnie wróciliśmy ze spacerku...:-D
No właśnie Natka czemu nie na różowo?
Zakupy mam na cały tydzień i nawet polski sklep zaliczyłam!;-)
Anetko cieszę się że mały czuje się lepiej!
A u nas na obiad kluski na parze....mniam!

Hej dziewczyny,

u nas mała ma znowu jakieś dziwny okres. Wczoraj taki cyrk urządziła że ło ho ho. Aż na gorącą linię do icare dzwoniliśmy, bo już nie wiedzieliśmy co mamy robić.

Cały czas mam wrażenie że Claudia nie dojada, bo jak ją nakramie to budzi się po pół, 1 godz i znowu chce jeść.Nie chcieliśmy podawać jej sztucznego mleka, ale dziś już nie wytrzymałam i dałam jej po raz pierwszy friso. Wydoiła całą butlę i śpi już od 13:30 bez marudzenia :-)

Mleko z piersi odciągnęłam nie było tego dużo bo z 2 udało się zebrać 100 ml. Chyba laktacja u mnie szwankuje :-(

Morał z tego taki, że chyba będę musiała ją dokarmiać.

Natka suknia szałowa
Aga dobrze że Niko czuje się już lepiej.
Ania z czym te kluski na parze?

U nas na obiad dziś gołąbki. Mniam mniam :-)

agasta u mnie też gołąbki:tak:
Aniu sama robiłaś kluski na parze czy kupiłaś? My jemy kluski na parze z ciemnym sosem:tak: Niko uwielbia:-p
Z jednym lepiej to drugim znów coś nie tak, ma temperaturę i płacze od samego rana, ale wymacałam, że 2 czwórki na dole mu idą, dostał już Viburcol w pupe, żel na zęby, Ibum na temp i nadal marudzi:baffled:

Agasta kluski były z truskawkami:-D a my Anetko jemy z masełkiem i cukrem!:tak:
A teraz kuchcimy gulasz dla męża z kaszą!:rofl2:i karpatkę na jutro do kawki...
Mój dziś jeszcze w pracy więc mi się chyba nudzi!:szok::-D

reklama
Hej dziewczynki!
Zycze WAm milego wieczorku. U nas byla zapiekanka z porów i jajek. Wrzucicie przepis na te kluski na parze?

Do góry