reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ja mam mega dobrą wiadomość:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...
jestem prze szczęśliwa i już nawet doła nie mam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::yes::yes::yes:
Nie uwierzycie.... dostałam zaproszenie z Gemeente na spotkanie w sprawie kursu juhuuuuuuuu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhuraaaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Aniu fajnie, że Ci się fucha trafiła:-D i Erni był dzielny:-):tak:
Jestem głodna jak wilk, chyba z tej radości:-D:-D:-D:-D U nas dziś ziemniaki, schabowy po kowalsku i kapusta kiszona :tak:
Aniu, Sencilla ktoś tutaj nam jest winny przepisy kulinarne:-), prawda:confused:

ojoj, zapomnialo mi sie
:zawstydzona/y:
Gratuluje zaproszenia!
Teraz musisz ich przekonac, ze chcesz zostac w NL na stale i ze ich inwestycja w Twoja nauke jest najlepsza inwestycja, jaka kiedykolwiek zrobili :tak::-D

Sencilla dziękuję:tak: Oczywiście, że to będzie najlepsza inwestycja:-D:-D:-D:-D Ja ich mogę przekonać, ale po polsku:zawstydzona/y:, po niderlandzku nie potrafię:no::no::no:

Czesc dziewczyny!!!!!
Ja wlasnie po krokietach z miesem i barszczyku pychaaaaa :tak::tak::tak:ale zaraz bede musiala sie znowu wziasc za gotowanie dla moich holenderskich glodomorow
Aneta ja sie zapisalam na kurs do ROC i pisalam wczesniej ze jest to koszt ok. 35E chyba za 3 godz. tyg. w tym za test sprawdzajacy na jakim etapie jestes juz z holendrskim trzeba zaplacic 110E, ale szczegoly moge ci opisac jak dostane informacje i zaproszenie na ten test mysle ze cos przyjdzie po feriach. Teraz doczytalam ze dostalas zaproszenie trzymam kciuki i zycze powodzenia, przekonuj ich rekami i nogami na pewno sie uda. A jak sie doksztalcisz jak te dziewczynki sie robi to sprzedaj mi przepis bo moj M bardzo by chcial dziewczynke nastepna:-):-):-):-)
A jedna z trzydziestek na forum jestem ja:-D:-D:-D

Hej!

Witaj Haniu,pisz z nami skoro ci się podoba...;-)
A propos sposobu na dziewczynkę ja kiedyś wyczytałam że trzeba się kochać na pralce:szok::-D:-D...podobno te wibracje tak działają!
Gosia ale mi smaka narobiłaś tymi krokietami...chyba sobie zrobie przez weekend!:-D
Anetko bądź dzielna i postaw sprawę jasno;-) żeby nie mieli wątpliwości że najlepszą inwestycją będziesz TY!:tak:

reklama
Hejka:-)
Aneta gratuluje kursu,ale fajnie:tak::tak:Ja dopiero zaczynam o nauce myslec:dry::confused:Mi jest roszke grzej bo ze wszystkimi mowie po ang.Ale musze chyba sie rozgladac za jakas szkola ,jak mamy zostac tu dluzej:confused:
Hania witam pisz,pisz i jeszcze raz pisz:tak::tak::-D
Ania fajny ten sposob,jak bedziemy sie starac o drugie to sprobujemy:-D:-D:rofl2:
Ann podzieliłaś sie dobra nowina z rodzinka?I jak zareagowali?
Gosia krokiety-mniam.
U mojej siostrzyczki na sardynii pada snieg:szok::szok::szok::szok:A u nas pieknie:rofl2::rofl2:

Do góry