reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Ja mam mega dobrą wiadomość:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...
jestem prze szczęśliwa i już nawet doła nie mam

Nie uwierzycie.... dostałam zaproszenie z Gemeente na spotkanie w sprawie kursu juhuuuuuuuu

huraaaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Aniu fajnie, że Ci się fucha trafiła
i Erni był dzielny:-)
Jestem głodna jak wilk, chyba z tej radości

U nas dziś ziemniaki, schabowy po kowalsku i kapusta kiszona 
Aniu, Sencilla ktoś tutaj nam jest winny przepisy kulinarne:-), prawda
jestem prze szczęśliwa i już nawet doła nie mam

Nie uwierzycie.... dostałam zaproszenie z Gemeente na spotkanie w sprawie kursu juhuuuuuuuu

huraaaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Aniu fajnie, że Ci się fucha trafiła
i Erni był dzielny:-)
Jestem głodna jak wilk, chyba z tej radości

U nas dziś ziemniaki, schabowy po kowalsku i kapusta kiszona 
Aniu, Sencilla ktoś tutaj nam jest winny przepisy kulinarne:-), prawda

aneta 2222
Entuzjast(k)a
Sencilla dziękuję
Oczywiście, że to będzie najlepsza inwestycja

Ja ich mogę przekonać, ale po polsku
, po niderlandzku nie potrafię

Oczywiście, że to będzie najlepsza inwestycja

Ja ich mogę przekonać, ale po polsku
, po niderlandzku nie potrafię

Czesc dziewczyny!!!!!
Ja wlasnie po krokietach z miesem i barszczyku pychaaaaa

ale zaraz bede musiala sie znowu wziasc za gotowanie dla moich holenderskich glodomorow
Aneta ja sie zapisalam na kurs do ROC i pisalam wczesniej ze jest to koszt ok. 35E chyba za 3 godz. tyg. w tym za test sprawdzajacy na jakim etapie jestes juz z holendrskim trzeba zaplacic 110E, ale szczegoly moge ci opisac jak dostane informacje i zaproszenie na ten test mysle ze cos przyjdzie po feriach. Teraz doczytalam ze dostalas zaproszenie trzymam kciuki i zycze powodzenia, przekonuj ich rekami i nogami na pewno sie uda. A jak sie doksztalcisz jak te dziewczynki sie robi to sprzedaj mi przepis bo moj M bardzo by chcial dziewczynke nastepna:-):-):-):-)
A jedna z trzydziestek na forum jestem ja

Ja wlasnie po krokietach z miesem i barszczyku pychaaaaa

ale zaraz bede musiala sie znowu wziasc za gotowanie dla moich holenderskich glodomorowAneta ja sie zapisalam na kurs do ROC i pisalam wczesniej ze jest to koszt ok. 35E chyba za 3 godz. tyg. w tym za test sprawdzajacy na jakim etapie jestes juz z holendrskim trzeba zaplacic 110E, ale szczegoly moge ci opisac jak dostane informacje i zaproszenie na ten test mysle ze cos przyjdzie po feriach. Teraz doczytalam ze dostalas zaproszenie trzymam kciuki i zycze powodzenia, przekonuj ich rekami i nogami na pewno sie uda. A jak sie doksztalcisz jak te dziewczynki sie robi to sprzedaj mi przepis bo moj M bardzo by chcial dziewczynke nastepna:-):-):-):-)
A jedna z trzydziestek na forum jestem ja

Hej!
Witaj Haniu,pisz z nami skoro ci się podoba...;-)
A propos sposobu na dziewczynkę ja kiedyś wyczytałam że trzeba się kochać na pralce

...podobno te wibracje tak działają!
Gosia ale mi smaka narobiłaś tymi krokietami...chyba sobie zrobie przez weekend!
Anetko bądź dzielna i postaw sprawę jasno;-) żeby nie mieli wątpliwości że najlepszą inwestycją będziesz TY!
Witaj Haniu,pisz z nami skoro ci się podoba...;-)
A propos sposobu na dziewczynkę ja kiedyś wyczytałam że trzeba się kochać na pralce

...podobno te wibracje tak działają!Gosia ale mi smaka narobiłaś tymi krokietami...chyba sobie zrobie przez weekend!

Anetko bądź dzielna i postaw sprawę jasno;-) żeby nie mieli wątpliwości że najlepszą inwestycją będziesz TY!

reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Hejka:-)
Aneta gratuluje kursu,ale fajnie
Ja dopiero zaczynam o nauce myslec
Mi jest roszke grzej bo ze wszystkimi mowie po ang.Ale musze chyba sie rozgladac za jakas szkola ,jak mamy zostac tu dluzej
Hania witam pisz,pisz i jeszcze raz pisz

Ania fajny ten sposob,jak bedziemy sie starac o drugie to sprobujemy

Ann podzieliłaś sie dobra nowina z rodzinka?I jak zareagowali?
Gosia krokiety-mniam.
U mojej siostrzyczki na sardynii pada snieg

A u nas pieknie

Aneta gratuluje kursu,ale fajnie

Ja dopiero zaczynam o nauce myslec
Mi jest roszke grzej bo ze wszystkimi mowie po ang.Ale musze chyba sie rozgladac za jakas szkola ,jak mamy zostac tu dluzej
Hania witam pisz,pisz i jeszcze raz pisz

Ania fajny ten sposob,jak bedziemy sie starac o drugie to sprobujemy

Ann podzieliłaś sie dobra nowina z rodzinka?I jak zareagowali?
Gosia krokiety-mniam.
U mojej siostrzyczki na sardynii pada snieg

A u nas pieknie