reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu żłobek jest od 7:30- 18:00 za 1400e
, ale dofinansowanie dostanę

Oczywiście nie chcę na tyle godzin, bo zamierzam pracować 6-8h max dziennie
. Sama już nie wiem, czy mam szukać tej pracy, bo mój M nie chce, abym pracowała
, bo będziemy płacić za duże podatki, a ja nie chcę całe życie siedzieć w domu
Gosiu oczywiście jeśli się wybierzemy to na pewno się spotkamy
Gosiu, Agasta ma racje inburgering to kurs holenderskiego - ja na niego uczęszczam
.
Miłej nocy
, ale dofinansowanie dostanę

Oczywiście nie chcę na tyle godzin, bo zamierzam pracować 6-8h max dziennie
. Sama już nie wiem, czy mam szukać tej pracy, bo mój M nie chce, abym pracowała
, bo będziemy płacić za duże podatki, a ja nie chcę całe życie siedzieć w domu
Gosiu oczywiście jeśli się wybierzemy to na pewno się spotkamy
Gosiu, Agasta ma racje inburgering to kurs holenderskiego - ja na niego uczęszczam
. Miłej nocy

niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam,
jutro wybieram sie na badania do gin. bo obawiam sie że mam Zespół policystycznych jajników :-( mam wiekszość objaw
chyba jak najpredzej musze zrobic sobie badania hormonalne..
może któraś z was wie czy to może byc czasem "rodzinne"?
moja mama musiała mieć usunięty jajnik, siostra w poniedziałek będzie miała zabieg na jajniki- długo sie leczy żeby zajść w ciąże :-(
nasmeciłam troche:-( chyba mam jakiś gorszy dzień...
jutro wybieram sie na badania do gin. bo obawiam sie że mam Zespół policystycznych jajników :-( mam wiekszość objaw
chyba jak najpredzej musze zrobic sobie badania hormonalne..może któraś z was wie czy to może byc czasem "rodzinne"?
moja mama musiała mieć usunięty jajnik, siostra w poniedziałek będzie miała zabieg na jajniki- długo sie leczy żeby zajść w ciąże :-(
nasmeciłam troche:-( chyba mam jakiś gorszy dzień...
Dzień dobry!
Niunia mam nadzieje że będzie dobrze, nie martw się na zapas...
Ja już na nogach, spakowana i zaraz ruszamy do pracy...a na 15.00 Karcia idzie na pierwszą w swoim życiu lekcje tańca...
Gosiu naciesz się mamą, oczywiście rozumiem!
Ja też mam swoją ;-) a zapowiada się na to że spędzi ze mną całe wakację i jeszcze moja młodsza 15letnia siostra dojedzie...

Będzie weseło!

Niunia mam nadzieje że będzie dobrze, nie martw się na zapas...

Ja już na nogach, spakowana i zaraz ruszamy do pracy...a na 15.00 Karcia idzie na pierwszą w swoim życiu lekcje tańca...

Gosiu naciesz się mamą, oczywiście rozumiem!
Ja też mam swoją ;-) a zapowiada się na to że spędzi ze mną całe wakację i jeszcze moja młodsza 15letnia siostra dojedzie...

Będzie weseło!
hejka
pogoda paskudna i musimy w domu siedziec:-
-(
Agasta Aneta ja wiem ze to jest kurs tylko ze ja sie zapisalam na kurs "nederland als tweede taal" a to jest troche inny, dzwonilismy tam i czekam teraz na odpowiedz wogole jak dzwonilismy tam kurs mial byc rano a teraz nagle jest wieczorem

kiedy ja absolutnie nie moge isc bo z kim malego zostawie

NIunia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Aniu no to naprawde nacieszysz sie rodzinka ja nie mam tak dobrze nikt nie chce tu przyjechac bo daleko drogo zawsze jakas wymowka. A z Karinki pewnie tancerka bedzie i na pewno sie jej spodoba. Aniu masz racje bardzo pusto na forum nawet ja jestem na bierzaco mimo ze nie zagladam tu za wiele
milego dnia dziewczyny
pogoda paskudna i musimy w domu siedziec:-
Agasta Aneta ja wiem ze to jest kurs tylko ze ja sie zapisalam na kurs "nederland als tweede taal" a to jest troche inny, dzwonilismy tam i czekam teraz na odpowiedz wogole jak dzwonilismy tam kurs mial byc rano a teraz nagle jest wieczorem

kiedy ja absolutnie nie moge isc bo z kim malego zostawie

NIunia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Aniu no to naprawde nacieszysz sie rodzinka ja nie mam tak dobrze nikt nie chce tu przyjechac bo daleko drogo zawsze jakas wymowka. A z Karinki pewnie tancerka bedzie i na pewno sie jej spodoba. Aniu masz racje bardzo pusto na forum nawet ja jestem na bierzaco mimo ze nie zagladam tu za wiele
milego dnia dziewczyny
hej hej,
u nas wszystko po staremu.
Przed chwilą odwieźliśmy tatusia na weekendowy samczy wypad i zostałyśmy z malutką same.
jutro przyjeżdża mój brat w odwiedzinki to przynajmniej nie będziemy się nudzić :-)
Miłego weekendu
u nas wszystko po staremu.
Przed chwilą odwieźliśmy tatusia na weekendowy samczy wypad i zostałyśmy z malutką same.
jutro przyjeżdża mój brat w odwiedzinki to przynajmniej nie będziemy się nudzić :-)
Miłego weekendu
reklama