reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Gosiu ale inburgering kurs to jest właśnie kurs holenderskiego z gminy. Tak to się nazywa, i będziesz się tam też uczyć o kulturze holenderskiej zwyczajach itp :tak:
Aneta fajnie że jest miejsce w żłobku

reklama
Aniu żłobek jest od 7:30- 18:00 za 1400e :szok:, ale dofinansowanie dostanę:tak::tak:
Oczywiście nie chcę na tyle godzin, bo zamierzam pracować 6-8h max dziennie:tak:. Sama już nie wiem, czy mam szukać tej pracy, bo mój M nie chce, abym pracowała:no:, bo będziemy płacić za duże podatki, a ja nie chcę całe życie siedzieć w domu:no:
Gosiu oczywiście jeśli się wybierzemy to na pewno się spotkamy:tak: Gosiu, Agasta ma racje inburgering to kurs holenderskiego - ja na niego uczęszczam:tak:.
Miłej nocy:tak:

witam,

jutro wybieram sie na badania do gin. bo obawiam sie że mam Zespół policystycznych jajników :-( mam wiekszość objaw:wściekła/y: chyba jak najpredzej musze zrobic sobie badania hormonalne..
może któraś z was wie czy to może byc czasem "rodzinne"?
moja mama musiała mieć usunięty jajnik, siostra w poniedziałek będzie miała zabieg na jajniki- długo sie leczy żeby zajść w ciąże :-(

nasmeciłam troche:-( chyba mam jakiś gorszy dzień...

Dzień dobry!
Niunia mam nadzieje że będzie dobrze, nie martw się na zapas...:zawstydzona/y:
Ja już na nogach, spakowana i zaraz ruszamy do pracy...a na 15.00 Karcia idzie na pierwszą w swoim życiu lekcje tańca...:-D
Gosiu naciesz się mamą, oczywiście rozumiem!
Ja też mam swoją ;-) a zapowiada się na to że spędzi ze mną całe wakację i jeszcze moja młodsza 15letnia siostra dojedzie...:-D:-D:-DBędzie weseło!

hejka
pogoda paskudna i musimy w domu siedziec:-:)-(
Agasta Aneta ja wiem ze to jest kurs tylko ze ja sie zapisalam na kurs "nederland als tweede taal" a to jest troche inny, dzwonilismy tam i czekam teraz na odpowiedz wogole jak dzwonilismy tam kurs mial byc rano a teraz nagle jest wieczorem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kiedy ja absolutnie nie moge isc bo z kim malego zostawie:crazy::crazy::crazy:
NIunia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
Aniu no to naprawde nacieszysz sie rodzinka ja nie mam tak dobrze nikt nie chce tu przyjechac bo daleko drogo zawsze jakas wymowka. A z Karinki pewnie tancerka bedzie i na pewno sie jej spodoba. Aniu masz racje bardzo pusto na forum nawet ja jestem na bierzaco mimo ze nie zagladam tu za wiele
milego dnia dziewczyny

hej hej,
u nas wszystko po staremu.
Przed chwilą odwieźliśmy tatusia na weekendowy samczy wypad i zostałyśmy z malutką same.
jutro przyjeżdża mój brat w odwiedzinki to przynajmniej nie będziemy się nudzić :-)

Miłego weekendu

reklama
Do góry