reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aneta gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec?Bo chyba cos nie doczytalam:sorry2:
Powiedz cos wiecej o tej opiekunce,bo ja tez bede potrzebowala za jakis miesiac:szok::tak:Polka?Szerokiej drogi , milych wakacji i czekam na tel jak wrocicie:tak::tak:
Agasta dzielna masz coreczke:tak:Michas 6700 wazyl w 5 mies:happy2: i mial 64 cm:tak:
Anna agasta ma racje klamstwo zawsze wyjdzie na jaw ,wiec lepiej wszczesniej powiedziec prawde i miec spokoj.Bedzie dobrze!:tak:

reklama
No i sie rozpadało :baffled:

Karola z tego co wiem to Aneta znalazła holenderską opiekunkę :-)
Chłopcy z natury zawsze są troszkę więksi niż dziewczynki w tym samym wieku, ale ten co był w cb to jakiś taki biedaczek :-(

Aneta szerokiej drogi i miłego wypoczynku

A gdzie reszta?

Hej!
Ja właśnie wróciłam z "fuchy"...padam.:sorry2:
Ann za to ciasto gotowa jestem zabić!wygląda mniam!:-D:-D:-D
Anetko ja za Karinkę płace 22,40€ a za Erniego chyba połowe tej pierwszej kwoty...No właśnie powiedz coś o pracy...i szerokiej drogi!WYPOCZYWAJ!
Anno świetne suwaczki...
Agasta mój Erni w wieku 3mies ważył....7330 i miał 67cm:szok::-D
Ale jak się urodził to ważył 4600 więc szybko przybierał...
Dzielna dziewczynka z Claudii!:tak::-)
Karola dużo optymizmu ci życzę i ...jak najszybszego zaklimatyzowania!

Dzieki.
Postaram sie jako przyszla mama wiecej cos powiedziec, ale chyba najwiecej to bede mogla jak male sie urodzi. Narazie to postanowilam, ze jutro wybiore sie do swojej agencji i powiem co i jak, stresuje sie tym strasznie, zwlasza, ze musze tez poprosic o urlop, ale postanowilam postawic wszytsko na jedna karte, a przede wszystkim dziecko to nie moze byc jakas przeszkoda i nie wolno sie go wypierac, bo niczemu nie jest winne. Zrobie to nie tyle dla siebie co dla maluszka. Pozdrawiam wszystkie mamy!

Aniu to Erni niezła kluseczka był :-D - tylko że z tego co pamiętam to on jak się urodził to miał ponad 4 kg a Claudia kruszynka była :D
Ale każde dziecko rozija się we własnym tempie więc nie ma co gdybać :tak:

Anna117 powodzenia trzymam kciuki
Spokojnej nocki życzę pa pa

czesc dziewczyny!!!
dobrze ze duzo nie piszecie to ciagle jestem na bierzaco :-D:-D:-D mama jeszcze jest ale w piatek jedzie wiec to tylko 2 dni moge sie nia nacieszyc:-:)-:)-(. pocieszam sie ze w czerwcu my jedziemy do polski.
bylam wczoraj w mojej pracy spytac co i jak, wiec do konca kontraktu zgodzili sie na mniejsza ilosc godzin i prace tylko rano ale od nowego kontraktu jezeli mi go dadza mam wrocic do 45 godz.:crazy::crazy::crazy::crazy: co jest oczywiscie niemozliwe. dobrze ze mam juz nagrana inna robote wiec od lipca zaczynam szkoda ze tylko 15 godz. ale mysle ze jeszcze cos podlapie
Agasta juz sie wystraszylam ze moj Daan jakis glodomor jest bo on po miesiacu juz wazyl 5600, ale widze ze Erni tez kawal chlopa byl:-):-)
Aneta szerokiej drogi
Karola a ty witaj w holandii
Anna trzymam kciuki na pewno sie uda
Ann poglaskaj dziewczynki

reklama
Dzien dobry

ja wcinam platki i wracam do wyrka tzn nawet nie musze z niego wychodzic...:-D

Do góry