anna117
Fanka BB :)
no i dziewczyny bylam w agencji i powiedzialam jak moja sprawa wyglada...powiedzieli, ze nadal moge pracowac, i ze nie zostame zwolniona...mama nadzieje, tylko, ze tak wlasnie bedzie...ale kamien spadl mi z serca...pozdrawiam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Nie w nocy daja pospac, ale w dzien wariuja, wieczorem jakos tak mnie pokopaly ze oddechu przez dobra chwile nie moglam zlapac, moj m mnie prawie reanimowalAnn jak dziewczynki?Daly popalic w nocy?
ale po chwili bylo juz ok, coz nikt nie mowil ze bedzie latwo...
tak byłam w pracy a po pracy u szwagierki odebrać małą :-) Za to w piątek mam wolne więc mam długi weekend :-)
:-)

A teraz juz Misiu spi a my ogladamy tv.Bardzo sie ciesze bo ta kolezanka bedzie mi pilnowala Michasia jak pojde do pracy.Znamy sie juz 3 lata i mam do niej pelne zaufanie
Oni tez staraja sie o dzidziusia.
:-
!!W ketach tez byla taka sytluacja i wszystko skonczylo sie dobrze
Nie doszlo do rozszczelnienia ,to jest bardzo wazne. Musicie byc dobrej mysli.