Czesc!!!!
Aneta to ci sie przytrafilo wspolczuje ci, wyobrazam sobie co musialas przezyc
Karola zdjecia wrzuce, a do zamknietego niestety nie mam dostepu
dzisiaj bylam 1 raz w szkole no i po prostu masakra nie wiem po co oni robia ten test przed rozpoczeciem kursu chyb tylko zeby zgarnac kase.

myslalam ze tak jak na tym tescie poziom bedzie wysoki a tu na dzien dobry babka sie mnie pyta czy umie pisac ja na nia oczy 

i dala mi do napisania po 20 razy "naam, maan, raam" w koncu widzial chyba ze to troche za malo i posadzila mnie przed komputerem. w sumie to nawet sie nie dziwie ze mi takie cos dala bo jak slyszalam jak chlopak czyta np.
isze bal a on uparcie czyta pal i tak z 10 razy zanim zaskoczyl. zobacze jak to dalej pojdzie ale jak tak dalej to M. bedzie musial tam zadzwonic w koncu nie po to place za to zeby mi poziom przedszkola serwowali. z dzisiejszej lekcji wynioslam tylko bol glowy

Aneta napisz mi jak to u ciebie wyglada???
Sencilla a co ty taka zabiegana jestes???
a poza tym nic ciekawego pogoda blacha wiec caly dzien na dworze, prawie jak na wczasach:-):-):-):-):-):-)
Aneta to ci sie przytrafilo wspolczuje ci, wyobrazam sobie co musialas przezyc
Karola zdjecia wrzuce, a do zamknietego niestety nie mam dostepu
dzisiaj bylam 1 raz w szkole no i po prostu masakra nie wiem po co oni robia ten test przed rozpoczeciem kursu chyb tylko zeby zgarnac kase.

myslalam ze tak jak na tym tescie poziom bedzie wysoki a tu na dzien dobry babka sie mnie pyta czy umie pisac ja na nia oczy 

i dala mi do napisania po 20 razy "naam, maan, raam" w koncu widzial chyba ze to troche za malo i posadzila mnie przed komputerem. w sumie to nawet sie nie dziwie ze mi takie cos dala bo jak slyszalam jak chlopak czyta np. 

Aneta napisz mi jak to u ciebie wyglada???
Sencilla a co ty taka zabiegana jestes???
a poza tym nic ciekawego pogoda blacha wiec caly dzien na dworze, prawie jak na wczasach:-):-):-):-):-):-)

;-)

), byla PIerwsza KOmunia mojej kochanej chrzesnicy, pospotykalam sie z kolezankami, pogoda super.
Mam dla nich nystatyne, a TY co dajesz Oliwierowi?