reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Właśnie wróciłam ze szkoły i nic mi się nie chce:no:, mężuś robi kolacje (grzech o tej godzinie), odkąd chodzę do szkoły to jadam niestety później:baffled: Dziś posprzątałam tylko kuchnie, a resztę jutro, bo się zasiedziałam dziś w ogródku i się nie wyrobiłam ze wszystkim:baffled: Będę musiała jutro wstać wcześniej z tego powodu:crazy:
Karola może za tydzień się do Was wybierzemy, bo teraz organizujemy dzieciakom weekendowy Dzień Dziecka z rodzicami:tak::-)
anna117 pisz, pisz i się nie oglądaj:tak: Myślisz, że my wszystkie od razu się znałyśmy:confused::no::-)
Beauty jak przygotowania na przyjazd teściowej Ci idą:confused: Jak długo zagości:confused:

Miłego długiego weekendu Wasz mamuśki życzę:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
czesc dziewczyny
dzisiaj bylismy na malych zakupach w den helder (dla mnie to jak zagranica:-D) kupilam malemu 2 pary spodni bo powoli wyrasta, siostrzenicy ktora w lipcu ma urodzic coreczke kupilam kilka sztuk body bo byly tanie i malemu kupilismy tez box za 7,50:-p (uzywany) i teraz moge go polozyc, nawrzucalam mu tam zabawek i mam na chwile z nim spkoj i moge cos zrobic, moj M. zrobil mu podwyzszenie ze z gory moze na wszystko patrzec:-):-)
Witam rowniez moja imienniczke (wydaje mi sie ze najwieksze skupisko Gosii jest wlasnie w holandii:-D:-D:-D:-D) Gosiu nie martw sie porodem w domu oni tu maja dobra opieke i jak polozna tylko zauwazy ze jest cos nie tak to zaraz kieruje do szpitala (ze mna tak bylo) a za polozna jest teraz 3,80 za godzine dostalam juz rachunek ktorego jeszcze nie zaplacilam:szok::szok::szok::szok: a juz jest dawno po terminie. Ja musze powiedziec ze bylam zadowolona ze przychodzila ona sie wszystkim zajmowala a ja szlam spac, ale tez ja zamowilam tylko na 3 godz. dziennie
Sencilla jak moj jest glodny to od ryku szyby drza:tak::tak:
Agasta to z twojej Claudii podrozniczka wyrosnie:laugh2:
Aniu 117 w pracy na pewno wszystko sie ulozy a ty nie szalej za bardzo na weselu
Pauka napisz jak ci poszlo????
Beauty a ty sie nie daj;-);-):-D

Witam weekendowo!!!
Ania 17 bedzie dobrze ,a narazie ciesz sie czasem spedzonym z rodzinka:tak:
Aga witam po raz drugii:-)
Gosia ja tez chcialam box ,ale niestety mam za male mieszkanko.
Aneta mam nadzieje ,ze za tydz sie spotkamy:tak:
My pijemy kawke i idziemy na spacerek:tak:
milego dzionka

A tu moj kochany Michas:tak:

Załączniki

• image0.jpg
    image0.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 32
Dzien doberek :-)

pauka, czy ta smutna minka w opisie gg znaczy ze sie nie udalo?
karola, milego spacerku a Michas slodziaszekc:tak::-)

:-D:-D:-D:-Dwitam sobotnio
Wczoraj zaliczyłam kolejną poraźkę, wredny instruktor mnie tak zestresował, przy masce i światłach, że na łuku najechałam na linię....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i po ptokach! No to do trzech razy sztuka!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

Karola dzięki za pocieszenie! A twój Michaś to do jakiejś gazety na modela się nadaje!jest poprostu uroczy!!!!!!:-D:-D:-D:tak::tak:

Aga0277 wreszcie wróciłaś....:tak::-D:-D:-D Pisz co tam u ciebie i jak dziewczynki????Jak się zaadoptowałaś???;-)

no juz zesmy sie zaklimatyzowaly Klaudia zadowolona bo juz chodzi do szkoly teraz miala 2 dni wolnego bo zalapala angine a Oliwcia moja najmlodsza byly z nia na poczatku problemy zanim przyzwyczaila sie do tej wody a teraz jest juz ok tylko na dzien dzisiejszy poszukujemy mieszkania do wynajecia i trace juz nadzieje

reklama
Dzień dobry,
ja już od 6:45 na nogach zaliczyłam już zakupki, pranko, prasowanko, ogarnęłam troszkę chałupę i teraz karmię małą :tak:
Czekam aż pralka skończy prać, rozwiesze pranie i biorę się za reperowanie spodnie Arnolda, bo w jednych rowalił zamek a drugie robocze rozerwał :-D
Karola Michaś jest bombowy, Cludia będzie mieć super chłopaka :-D:tak::-D
Gosiu co do tego, że Claudia będzie podróznikiem to nie mam wątpliwości :-)
Pauka szkoda, że się nie udało :-(

Do góry