reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry,
ja wlasnie wyprawilam mojego na ryby a sama wracam do lezakowania...
a gdzie wy sie wszystkie podziewacie?? :szok::szok::szok:
To zostawiam kawke i milego dnia zycze

dużo radości i uśmiechów na codzień dla naszych kochanych dzieciaczków!!!!!
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d​

Załączniki

• www_creep_ru_002.jpg
    www_creep_ru_002.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 52
  • teletubbies.jpg
    teletubbies.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 72
Z okazji wszego swieta moje kochane maluszki zycze samych radosnych ,wesolych ,pełnych szczescia i uśmiechu dni !!!!!! :*******

Dobry wieczór,
my dopiero niedawno dotarliśmy do domu, wykąpaliśmy małą i teraz mamy chwile odpoczynku.
A ja padam z nóg :baffled:

Wszystkim pociechom życzę wszystkiego naj naj z okazji dnia dziecka.

Miłego wieczorku

Hej
Ja teraz mam chwilkę wolnę:tak:Przyjechali w odwiedziny znajomi z bergen.Byliśmy pól dnia na plaży ,goście poszli z jakąś godz temu.Teraz posprzatalam balagan i dycham:tak::-)
Ann żadna na kawke sie nie skusiła?To pewnie przez te piekna pogode:tak:
Niunia ,Sencilla a wy co takie nocne marki,spac nie możecie?:rofl2:
Milych snow!

reklama
Do góry