reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
jeszcze zdąże życzyć wszystkim maluchom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:tak::-)

karola-ja to uwielbiam nocne zycie:-D

chociaż dzisiaj miałam zakrecony dzień wiec moze szybciej pojde spać:-)

jedno mnie zdziwiło, nie ma dzisiaj żadnego postu Ani???

Dzień dobry.
Dopiero przed chwilą zwlekłam się z łóżka :-) Wcinam śniadanko i zabieram się za prasowanie. Pranko już nastawione i powoli trzeba zacząć się pakować :tak:

Dzien dobry,
ja tez niedawno sie zwleklam,
widze ze tu ogolnie pustki, Ania tez nie pisze :szok::szok: to zostawiam kawe i uciekam...

Hej!
Ann jaki fajny schowek na ciasteczka:tak::-D
Ania daj znac ,bo sie zaczynamy martwic.
Niunia ty jestes jak moja mama:tak:ona tez zaczyna zycie wieczorem ( a w dzien praca:happy:)
Aneta na nk widac,ze dzien dziecka sie udał.Chłopaki wygladaja na zdowolonych:tak::tak:
Pauka milej pracy!!!!
Ja popijam kawke i mysle co by tu na obiad zrobic,moze ktoras cos podpowie?

Ja z pracy klikam....:-)
Karolka na obiadek u mnie dziś pyszna koperkowa!!!!Mniam....Szkoda, ze nie mogę być teraz w domu i widzieć miny męzusia:-D

Kobitki meldować sie tu natychmiast!!!!!!!!!!!:wściekła/y::tak::-)

reklama
czesc dziewczyny
widze ze wakacyjny czas i malo kto na kompie siedzi:sorry:
my dzisiaj bylismy na pierwszym szczepieniu, daan zniosl to nawet dzielnie zaplakal tylko jak mu wstrzykiwala w nozki i pozniej zasnal, narazie nie widze nic niepokojacego teraz zasypia a jak caluje go w nos to sie usmiecha:-):-) mam nadzieje ze noc tez bedzie spokojna:tak::tak::tak: wazy wiecej niz podejzewalam 6500 i ma 61 cm
moze wiecie co to za szczepionka HEPATITIS B ta szczep. dostal dodatkowo ze wzgledu na duza zachorowalnosc na to w polsce
Karola ja bardzo lubie tortille tylko ze do tego trzeba spody, szybkie danie. ja \dzisiaj mam spagetti

Do góry