reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Mój Oli śpi już 4 godziny :szok::szok::szok::szok: idę go obudzić i jedziemy zaraz po brata:tak:, a ja dziś zrobiłam sobie dzień lenia i tylko pozmywałam i z mały się lelałam zanim poszedł spać:tak::tak::tak: Obiadek mam:tak: od wczoraj:tak:
Nie wiem jak Wasze dzieciaczki, ale mój Olinek ostatnio uwielbia się tulić, zawsze to lubił ale ostatnio chce cały dzień:-D:-D:-D Non stop pokazuje jak mnie kocha:-):-):-), a Niko jak widzi co brat robi to jest zazdrosny i też się pakuje mamie na kolana do lelania:-D:-D:-D:-D:-D Jeju jak ja kocham moje dzieciaczki:-):tak::-D
Oliwierek dziś w szkole Nikusia ukochał na odejście i wszystkie mamy mu brawo robił, więc zaczął kochać wszystkie dzieci pokoleji :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem i ja...poniedziałek dla mnie skończony...:tak::-D
Wróciłam z pracy właśnie o dożywiam się bo od rana nic nie jadłam a dzień zaczęłam o 6.00:szok::cool2:
Anetko uwielbiam takie dzieciaczki tulące się, mój też jest taki!:-):tak:
Sencilla tylu ikonek jeszcze nie widziałam...czadowo!:-D:-D:-D
Karola powodzenia jutro i miłego spotkanka...
Lecę kawkę zrobić bo mi się oczy zamykają i właśnie przestało padać!

ja tez wlasnie skonczylam :tak: jak zwykle mozg mi ulecial.
pomidorowke szybko uskuteczniam, bo jak dziewuchy wroca to Tosia jak zwykle z glodu wrzeszczec bedzie. O Marysie sie nie martwie, bo wrzeszczacą z glodu to ją moze 2 razy w zyciu widzialam :-D
ja dzis wszedzie rowerkiem, bo auto mi maz zakosil, pierwszy raz jechalam do opiekunki z maluszkami w fotelikach, troche sie balam, ale swietnie nam poszlo :tak:
z samego rana przejechalam 17 km :-)

Sencilla ja też dziś rowerkiem bo moje autko u mechanika od soboty stoi...a tu taka pogoda:wściekła/y:.
Ale dla nas to żadna nowość do niedawna tylko rowerek mieliśmy do dyspozycji a Erni z Kariną wprost uwielbiają ze mną jeździć!:-D
Nawet śpi mi na ręce czasami!:szok::szok::szok::cool2:tak sie dobrze na nim czuje!

czesc dziewczyny
ja powoli sie juz pakuje i zaczynam panikowac zeby nie zapomniec czegos malemu:sorry::sorry::sorry: bylismy jeszcze z nim u lekarza zeby sprawdzila czy zdrowy bo jakos wydawalo mi sie ze brzydko kaszle i slysze ze mu jakas flegma siedzi jak sie obudzil wczoraj popoludniu, ale osluchala go uszy sprawdzila gardlo i powiedziala ze wszystko w porzadku a flegma mu sie moze zbierac jak lezy i jak spi to tego nie odkaszla i musimy podniesc troche lozeczko. przynajmniej z tym jestem spokojna.
w szkole dzisiaj ostatni dzien i WAKACJE:-D:-D:-D:-D:-D
Karole csiesz sie siostrom i udanych plotek :-)
ide bo kotlety mi sie pala, panierowane w oleju i bulce tartej:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:

Aneta jutro niestety nie przyjdziemy bo Ada idzie prasowac ,a mnie cos w kosciach łamie :no::no:Biore gripeksy i dowyrka:crazy::wściekła/y:Moj A sie smieje ,ze to swińska grypa bo mi ryjek rosnie:-D:-D
dobranoc

Też uciekam pod prysznic i do wyrka, bo jutr kolejny dłuuuugi dzień!
Dopiero skończyłam prasować...5,5 godz:-):szok: mi wyszło ale ta pani tak zawsze ma...:-D
Karola kuruj się!:tak::tak::tak:
Śpijcie dobrze...

Dzień dobry:tak:
Karola szkoda, że nie przyjdziecie dziś bo jeszcze placuszki od niedzieli zostały:-D:-)
Ja właśnie zaraz jadę zawieź Nikodema do szkoły i zrobić APK, już się boję czy się dogadam:shocked2::szok:, najlepiej jak mi powie, że coś jest do naprawienia, a nie będę wiedziała co:szok::eek::rofl2: ehhh będzie dobrze mam nadzieję:tak:
Znów pogoda do dupy wrrr:wściekła/y: Nie lubię deszczu:no:
Miłego dnia życzę:tak:

reklama
Do góry