reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Aniu nic mi się nie zepsuło. APK to przegląd auta:tak::-)
Aniu martwię się o moje hamulce tzn one hamują, ale tak jakoś inaczej niż w mojego M aucie. Może klocki hamulcowe są do wymiany i nie wiem czy go zrozumiem jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą.
Byłam i facet będzie ok 11:00, bo z dzieckiem do szpitala musiał jechać, więc muszę jechać jeszcze raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cały dzień zmarnowany wrrrr:no:
Pożytek z tego taki, że chociaż zakupy sobie po drodze zrobiłam:tak:
Ann u nas padało całą noc i co chwilę pada:crazy:
Aniu miłej pracy:tak:
Wstawać śpiochy:-D:-D:-D:-D

czesc dziewczyny:-)
Sencilla ale masz zdolnosci i cierpliwosc:-) super mozaika:-D
Mowicie ze u was pada :confused::confused::confused: to moze to i do nas przyjdzie bo nie chce mi sie ogrodka podlewac
milego dnia wam zycze
do pozniej

u nas tez nie pada, zaraz jade po maluchy na rowerze :tak:Gosia, u nas zazwyczej taka sama pogoda, bo blisko mamy do siebie :)

Sencila ale wiesz jak to tu jest sniadanie jesz ze sloncem a na obiad juz leje:-D:-D:-D:-D:-D wlasnie sie zachmurzylo wiec calkiem mozliwe ze bedzie zaraz padac wiec sie spiesz po dzieciaczki;-):tak:

Witam
U nas dzisiaj pochmurnie....
Wczoraj było tak gorąco i duszno, ze myślałam, że nie wytrzymam w tym moim kioseczku....A co będzie jak przyjdą większe upały????!!!
Będę się smażyć jak frytka na oleju :)
no i net mi coś szwankuje pisałam do Was wczoraj w pracy i nie ma mojego posta....:(

Ja właśnie wróciłam:szok:, od 11:00 tam siedziałam:szok::wściekła/y:, masakra u nas przegląd się robi w 15minut, a tutaj to nawet sprawdzali czy tylna klapa się zaklucza:szok::-D, nawet wycieraczki mi powyciągali, myślałam, że fotele też wymontują:-D:-D:-D:-D:-D i pech chciał mieli extra kontrolę z RDW (raz na 1000 ) i padło na moje autko, więc dlatego tak długo wszystko to trwało:no:, ale z drugiej strony wiem, że mam super sprawne autko i śmiało mogę jeździć z dzieciaczkami:tak::-)
Co robicie dziś na obiad? Ja mam mięsko, ale nie chce mi się ziemniaków obierać:no:, chyba nie mam wyjścia:rofl2:
Sencilla widzę, że Ci się nudzi:-D
Sencilla, Gosia u nas się wypogodziło i pięknie słoneczko świeci:-):-):-):-) i pewnie idzie ta brzydka pogoda do Was:eek:
Pauka kupisz sobie wiatraczek, taki mały kiosk raz dwa się schłodzi:tak:
Dzwoniłam wczoraj do Beauty i u niej wszystko ok tylko czasu nie ma, bo teściowa nadal jest:tak:
Gdzie reszta się podziewa:confused:

reklama
Sencilla ja żartowałam :tak::tak::tak:
Dziewczyny, chwaliłam się Wam, że mój Oliwierek nauczył się 2 słów:confused: Mówi "zoba" co znaczy zobacz:-D i ćemu tzn czemu:-D Chodzi i na wszystko pokazuje paluszkiem i mówi "zoba". Dzis do niego mówię smakuje ciasteczko, a on "makuje", ale więcej razy nie chciał powtórzyć :-(
Jak pociąg przejeżdża to mówi łooo:-D:-D:-D, jak samolot leci to mówi "zoba" :-D:-D:-D
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki lubią jak im czytacie książki:confused: Niko kocha książki od zawsze słucha i uwielbia jak mu czytam, a Oliwierek nawet 30s nie usiedzi, w ogóle go nie interesują i nie wiem czy mu czytać czy nie męczyć go:confused:, ma jedną książkę, którą czasem poogląda, a tak ogólnie to nie bardzo:no:

Do góry