• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Czesc
bylam u lekarza czekalam ponad godzine i okazalo sie ze babka zapomniala mnie zapisac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no: A dzwonilam tam i kazala przyjsc na 3 i podala nawet nazwisko lekarza ktory mnie przyjmie:angry:Ale po dlugiej rozmowie mnie przyjol,powiedzial ze to przeziebienie i co dal????? paracetamol:tak::-D Teraz juz mi troszke lepiej,ide dalej do lozka lezec
jutro napisze cos wiecej

no Karola skad ja to znam tu podobno na wszytsko zapisuja paracetamol, moze nie chca dac zarobic koncernom farmaceutycznym, a z tego co mowisz wcale to nie wyglada na zwykle przeziebienie...

No i w końcu jestem ja...:-D
Jak pójdzie tak dalej to się zaharuje na śmierć...skończyłam dziś o 18.00 a jutro wcale lepiej nie wygląda....:szok::zawstydzona/y::-)
Ale co tam...jeszcze 10 dni i mama mne znowu wesprze...i siostra tez!:-D
Ann trzymaj się...i dziewczynki w ryzach też utrzymaj jeszcze pare tygodni!
Sencilla daj tej swojej energi troche...bo mi uż brakło...
Co do METOD WYCHOWAWCZYCH ja jestem jak Pauka...godzina 19.00 kąpiel, mleczko, buzi i marsz do łóżek... czasem wyjątki są ale takie życie!:-D
Lece pod prysznic...

i ja jestem...

ja za duzo nie oglądam tv, ale dzisiaj leciał film na TVP1 i az sie popłakałam...:sad:

jutro mam ta sprawe w sądzie o której kiedyś pisałam:tak:

a, wiktoria ostatnio strasznie placze jak mam ja kapac:-( az sie wydziera i nie chce siedziec w wannie:-( nie mam pojęcia czy sie przestraszyła czegos czy co:confused: jak ją nakłonić żeby znowu tak chętnie sie pluskała:confused:

co do metod wychowawczych- to ja zawsze miałam wolna ręke:tak: przychodziłam o której chciałam, robiłam co chciałam:-) chociaz w naszym małym bloku byłam najmłodsza i brałam przykład ze starszych:tak: z mama miałam dobry kontakt... ale najlepsze jak kiedyś wróciłam do domu ok 20stej mając 14lat i oznajmiłam rodzicom że policja mnie spisała:-D
i dlatego wydaje mi sie ze nie powinno sie nic narzucac czy zabraniac:tak: kolezanka majac wszystko zabraniane-uciekała z domu,ciągła wojna w domu itd, a mając wolna reke sprobowałam wszystkiego z umiarem:-D
podstawa jest dobra rozmowa:tak:

aneta-może ustalcie taka godzine gdzie niko bedzie mial sily wstawac do szkoly:confused: i dziekuje za link do książki:tak:

pauka- a czy ty czasem nie masz do nas jakiejs wiadomosci:confused:
jak tak wczoraj napisalas, to pierwsze pomyslałam że jesteś w ciąży;-);-)

ann- pewnie z każdym dniem ci ciężej:confused: cos z tego pamietam:baffled: kilogramy które przytyłam dały mi się mocno odczuć na kręgosłupie:baffled:

karola-zdrówka;-)

niłego wieczoru:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry