reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!!!

ja też już na nogach od 8 ale nawet się wyspałam dzisiaj:tak::tak::tak::-):-) a teraz muszę iść na nogach na drugi koniec miasta do ksiegowej tak mi się nie chce że:szok:już idę od srody ale dzisiaj muszę bo ostatni dzień do zapłacenia podatku:tak::tak::tak:
komuś kawkę bo właśnie sobie robię:-):-):-)

Dobry

chyba jakies fatum ciazylo nad dzisiejsza noca bo ja tez nie moglam spac.
Agasta jak Claudusia?
agnes74 milego spacerku
anna117 czekamy niecierpliwie na wiesci
aniahaven zazdroszcze ci,ze to Emi a nie kot tak jak to ma miejsce u mnie.Przylazi i pol lozka jego
karola82_82 moze sie zamienimy,arbuz na truskaweczki?

Dziewczyny a mam pytanko,jak to w koncu jest z tym sexem pod koniec ciazy???My wczoraj z P sobie pouzywalismy a potem przez prawie 1,5 godzinki cos czerwono-brazowego sie ze mnie saczylo.Dlatego spac nie moglam bo zestrachana.To nie wygladalo tak jak kiedys po stosunku,czasami krwawilam,tylko taka woda??Teraz juz mam tylko niewielka plamke na wkladce,ale czy powinnam zadzwonic do poloznej i o tym powiedziec??Mala nadal aktywna,nic mi nie dolege zadne bole??

Czarna z tym seksem to nam połozna w szkole rodzenia mówiłam ze jeśli ciąża nie jest zagrożona to można normalnie a w ostatnim tygodniu jak naprzykład już jest po terminie to seks jest nawet wskazany bo przyspiesza poród chociaż u mnie się to nie sprawdziło bo mój mąż przyjechał na 2 tygodnie przed porodem z Holi i po 2 miesiącach nadrabialiśmy a mimo to mały się urodził o czasie :tak::tak::tak:
a na twoim miejscu to ja bym zadzwoniła do położnej i się upewniła a co po co masz sę martwić :tak::tak::tak:
Anna 117 a wynik takich badań to masz od razu czy trzeba czekać nie wiem bo ja się jednak nie zdecydowałam na te badania:tak::tak:

A ja juzw domu.
Musiałam zwolnić się z pracy, bo mała znowu ma gorączke 39,4 i dzwonili po mnie ze żłobka, że mam przyjechać ją odebrać. Biedactwo znowu będzie się męczyć.
Po wielu próbach dodzwoniłam się wkońcu do lekarza i nakłamałam po to żeby ją wkońcu zbadali, bo ostatnio nie chcieli nas przyjąć a teraz po 2 tygodniach znowu dokładnie to samo. Tym razem się udało, idziemy na 15:30 do lekarza zobaczyć co i jak.

Agasta, moja mala kilka tygodni temu miala tez goraczke, niestety nic nie pomoglo, tylko na kilka godzin zbilam goraczke i po 5 dniach musielismy przejsc na antybiotyki. Zaraz jej przeszlo.

zdrowka dla malej.

Znalazła się przyczyna i to bez lekarza :tak:
Przebiły się małej dwie dolne jedynki :-) Kupiłam jej żel na dziąsełka, ale za nic w świecie nie chce otworzyć buzieńki

Agasta GRATULKI nowych ząbków!:-D:tak:Biedulka się nacierpiała....
Czarna S.zgadzam się z Agnes co się tyczy seksu!;-)
Ja już w domku, po lunch'u a na 15.30 wybieramy się z Kariną na pierwsze zwiedzanie szkoły!:tak:bo już odwiedziła nas jej Pani nauczycielka w zeszłym tygodniu....
Ann kawka dla ciebie...

reklama
Witam
Ja juz prace odbebnilam:tak: Co do nocy to tez nie za dobrze spalam:no:Jak lezalam w lozku myslalam o chorej babci mojego A juz tak blogo bylo a tu nagle deska do prasowania sie przewrocila:baffled::baffled::no::no:Tak sie wystraszylam ,ze cala noc niby spalam ale myslalam czy w pl wszystko w porzatku i sie balam:baffled::zawstydzona/y:
Czarna smoczyco moze byc zamiana:tak:Tez zgadzam sie z Agnes co do seksu:happy:
Agasta GRATULUJE pierwszych zabkow!!!!!!:-):happy::tak:
Ania a co to za glupek dzwonil,polak?
Ann remont skonczony?
Aneta jak bedziesz miala czas to napisz jak poszlo:tak:
Ide cos zjesc do glodna jestem jak diabli:tak:

Do góry