anna117
Fanka BB :)
Kurde to moj suwaczek wcale nieaktualny jest 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

że masz tylu znajomych do pomocy, gorzej jakbyś niekogo nie miała....
bo wtedy to CZARNA ROZPACZ....

nawet nie wiem jaki rozmiar ja mam,polece zaraz spradzić!

Ciesze sie ze wszystko w porzadku.Chyba wiecej do szczescia nie potrzeba:-)
dlatego nie zgodziłam się teraz na usunięcie migdałów w PL tylko tutaj

Zwracałam jej uwagę, ale nie skutkuje

:-):-):-). Mamy w szkole na początku po 3 razy pytały się mnie czy Niko to mój syn

Mam nadzieję, że Nikuś będzie miał spokojną noc

i zamiast teraz sobie uzyc...wyspac sie dobrze,wypoczac..to czlowiek sie meczy
u mojego Matiego ze 2 tygodnia zeba wyrywali to plakalam razem z nim jak bobr...wzruszaja mnie takie rzeczy...a wczoraj wieczorem ogladalam taki serial o kobiecie,ktora duchy widzi..i w tym odcinku widziala malego chlopczyka ktory,przy torach czekal na mame...ah...wylam jak jakas chora
ja tez bym tak chciala

szkoda tylko ze dzieciaczki przy tym tak musza cierpiec:-(
a jeszcze jak sie dzidzia urodzi...oh...no ale to dla dobra Matiego
i corosi oczywiscie

jeszcze tak bedzie ze urodzimy w podobnych datach albo i w tym samym dniu

...no a oprocz tego zwiekszasz tym moje szanse ze i ja mam dziewczynke a o tym jeszcze niewiem
:-)

ale kogo to sluchac...
...ah..ja tez to samo mam...to co zesmy nie planowali to wali sie na leb i szyje..i zamiast nowej tapety..farby,paneli czy kafelek..to dochodza inne rzeczy i jak narazie stoimy jakby w miejscu..
a tak juz bym chciala urzadzac pokoik dla mojego Matiego i nowej dzidzi
no nic...musze czekac jeszcze ze 2 lub 3 miechy..by wziasc kredyt pod hipoteke...no i ruszyc z pelna para

choc musze przyznac ze ciezko jest za wami nadgonic..piszecie w nieslychanie szybkim tepie
Może ten jeden ząbek nie umiał się przebić 2 tyg temu i teraz dlatego tak 2 na raz 
ja własnie wcinam ostatni kawałek truskawkowego placka 
:-) Na początku wszyscy mają problemu zpołapaniem się, bo trochę nas tu jest.

ale ja naprawde strasznie sie ciesze, bo zadne usg tak nie pokaze i nie zbada dziecka jak to badanie, choc nigdy sie nie ma 100% pewnosci