Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i mu mowie, ze 2 szt za 1 euro a ja wzielam 4 wiec 2 euro powinnam byla zaplacic a nie 4 x 1,15 = 4,60. A on bez spr oddal mi 2,60 i juz 

Aniu jak będę w PL to Ci zrobię mojej Jarocińskiej choinki zdjęcie
W Jarocinie też jest pięknie
:-)

Ja po znaczek do paszportu byłam w IND

Ostatnio w MACRO 3e, też była promocja na coś tam, a policzyli normalnie
Kupowałam ostatnio zabawkę żelazko i cena naklejona 5e, a baba kasuje ode mnie 6e, więc jej mówię, że tam jest cena 5e i oddała 1e
Robię często zakupy w ETOSIE, więc zbieram naklejki i za cały blankiecik mogę sobie wybrać coś z podanych rzeczy. Podchodzę do kasy i mówię babie, że szukam coś na zajady, bo mam je już bardzo długo itp, więc coś tam mi poleciła, ja wybrałam i mówię do niej, że te płyny do kąpieli są za "spaarkaart", przytaknęła, kartę zabrała i kasuje. Baba miała krótką pamięć, bo po 30s zapomniała już, że płyny są za punkty i takim sposobem naliczyła mi 7e więcej
, ale powtórzyłam jej raz jeszcze i nabiła wreszcie kartę:-)

Była promocja za 2 pudełka herbaty 2e, a 1 herbata kosztowała chyba 1,60 o ile się nie mylę i patrzę, jak nabija bo tydzień wcześniej oszukna mnie w jumbo na jogurtach (2+1gratis jak się okazało gratis nie był) i baba nabiła 4 razy pudełka herbaty za 1,60e, więc mówię jej, że tam jest promocja za 2 pudełka herbaty płacę 2e, a ona do mnie, że nic nie wie o tej promocji, więc jej za herbatki podziękowałam, wycofała i ich nie kupiłam. 
. Właśnie wróciłam z pracy, obiadek zrobiłam wczoraj rosół z laną kluską i to tego... hmmmm może naleśniki 
, biedaczek:-(
Byliśmy o 9:10, ale za to sobie pospałam
:-)