reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Czarna biedny ten twój kotek:-(
Anno ładnie Amelka rośnie :tak:
Gosia ja też do Roca bede chodziła:tak:
Agasta jeszcze raz wielkie dzieki:tak:
miłej nocki

Witam!!!

ja miałam dziś zabiegany dzień że:szok:ale na szczęście przeziębienie mi trochę przechodzi bo wczoraj to była masakra już myślałam że nie pojadę do NL ale jest lepiej pozatym bylam u ginekologa i też jest wszystko ok więc jutro popołudniu wyjeżdzamy mam nadzieję że nie będziemy jechać tyle godzin jak do Polski :tak::tak::tak::tak:ubrania już spakowane teraz jadę na krótko bo tylko na 8 tygodni może to nie mam tyle pakowania:-):-)

dobranoc bo padam z nóg:tak:a mam dużo odpoczywać:tak::tak::tak:zalecenie lekarza :tak:ale przytym moim małym szkodniku się nie da:-):-):-):-)

Witam wszystkie mamusie :-)

Jestem tu nowa i myślę że znajde wspólny język z wami.. Mieszkam w Holandii od urodzenia ale jestem czystej krwi waszą rodaczką :-) Pracuję jako księgowa w Den Haag także w razie potrzeby i jakich kolwiek pytań służę pomocą... prawo tutaj jest mi bardziej bliskie niż Polskie także chętnie powymieniam się wiadomościami... Planuję odwiedzić Polskę i myślę że mi powiecie co nie co jak to w PL teraz jest :-) ostatnio byłam tam jak miałam 15 lat :zawstydzona/y: troszkę już czasu upłyneło :-)
Równierz jestem mamą do tego świerzo upieczoną 4 miesięcznej Asi :-) staralismy się o córcie ponad 7 lat i nigdy nie zwątpiłam w to że sie uda i udało się ... teraz jesteśmy szczęśliwą rodziną :-) Mój mąż jest Holendrem ale zna jezyk polski, nie wyobrazałam sobie rozmawiać w domu ciągle i tylko w jego języku bo kocham nasz :-) dlatego musiał ulec i się nauczyć ;-)
to w skrócie tyle o mnie :-)
myślę że miło będzie spędzać z wami czas na forum :-)

pozdrawiam i życzę miłego dnia ;-)

Magdaleno...
W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą...
Powodzenia we wszystkim co robisz!

Nikita Witaj u nas...! Pisz o każdej głupocie, bo my tu lubimy takie tematy!:tak::tak::-):-)

Ostatnia edycja:
Nikita Witaj w naszym gronie
mamy dzieciaczki w podobnym wieku:tak:,kiedy dokladnie urodzila sie Twoja Asia??
Na pewno szybko poczujesz sie tu jak w domu,bo my to taka mala rodzina;-)

pauka_22 równierz witaj :-)
Czarna_Smoczyca Asieńka urodziła się 1 września :-) u was też zaczeło się ząbkowanie?? u nas zaczeło się jak mała miała 2 miesiące co było dla mnie szokiem ... do dziś ją męczy a kiełka nie widu ale słychu, bidulke męczy zwłaszcza popołudniami .. serce mi pęka jak Asia płacze a łzy jak grochy lecą :-( no ale i przez o trzeba przejść z dzieciaczkiem po to jesteśmy :-)

reklama
Do góry