reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czarna biedny ten twój kotek:-(
Anno ładnie Amelka rośnie
Gosia ja też do Roca bede chodziła
Agasta jeszcze raz wielkie dzieki
miłej nocki
Anno ładnie Amelka rośnie

Gosia ja też do Roca bede chodziła

Agasta jeszcze raz wielkie dzieki

miłej nocki
agnes74
Zadomowiona(y)
Witam!!!
ja miałam dziś zabiegany dzień że
ale na szczęście przeziębienie mi trochę przechodzi bo wczoraj to była masakra już myślałam że nie pojadę do NL ale jest lepiej pozatym bylam u ginekologa i też jest wszystko ok więc jutro popołudniu wyjeżdzamy mam nadzieję że nie będziemy jechać tyle godzin jak do Polski 

ubrania już spakowane teraz jadę na krótko bo tylko na 8 tygodni może to nie mam tyle pakowania:-):-)
dobranoc bo padam z nóg
a mam dużo odpoczywać

zalecenie lekarza
ale przytym moim małym szkodniku się nie da:-):-):-):-)
ja miałam dziś zabiegany dzień że
ale na szczęście przeziębienie mi trochę przechodzi bo wczoraj to była masakra już myślałam że nie pojadę do NL ale jest lepiej pozatym bylam u ginekologa i też jest wszystko ok więc jutro popołudniu wyjeżdzamy mam nadzieję że nie będziemy jechać tyle godzin jak do Polski 

ubrania już spakowane teraz jadę na krótko bo tylko na 8 tygodni może to nie mam tyle pakowania:-):-)dobranoc bo padam z nóg
a mam dużo odpoczywać

zalecenie lekarza
ale przytym moim małym szkodniku się nie da:-):-):-):-)nikita112
żona i matka :-)
Witam wszystkie mamusie :-)
Jestem tu nowa i myślę że znajde wspólny język z wami.. Mieszkam w Holandii od urodzenia ale jestem czystej krwi waszą rodaczką :-) Pracuję jako księgowa w Den Haag także w razie potrzeby i jakich kolwiek pytań służę pomocą... prawo tutaj jest mi bardziej bliskie niż Polskie także chętnie powymieniam się wiadomościami... Planuję odwiedzić Polskę i myślę że mi powiecie co nie co jak to w PL teraz jest :-) ostatnio byłam tam jak miałam 15 lat
troszkę już czasu upłyneło :-)
Równierz jestem mamą do tego świerzo upieczoną 4 miesięcznej Asi :-) staralismy się o córcie ponad 7 lat i nigdy nie zwątpiłam w to że sie uda i udało się ... teraz jesteśmy szczęśliwą rodziną :-) Mój mąż jest Holendrem ale zna jezyk polski, nie wyobrazałam sobie rozmawiać w domu ciągle i tylko w jego języku bo kocham nasz :-) dlatego musiał ulec i się nauczyć ;-)
to w skrócie tyle o mnie :-)
myślę że miło będzie spędzać z wami czas na forum :-)
pozdrawiam i życzę miłego dnia ;-)
Jestem tu nowa i myślę że znajde wspólny język z wami.. Mieszkam w Holandii od urodzenia ale jestem czystej krwi waszą rodaczką :-) Pracuję jako księgowa w Den Haag także w razie potrzeby i jakich kolwiek pytań służę pomocą... prawo tutaj jest mi bardziej bliskie niż Polskie także chętnie powymieniam się wiadomościami... Planuję odwiedzić Polskę i myślę że mi powiecie co nie co jak to w PL teraz jest :-) ostatnio byłam tam jak miałam 15 lat
troszkę już czasu upłyneło :-) Równierz jestem mamą do tego świerzo upieczoną 4 miesięcznej Asi :-) staralismy się o córcie ponad 7 lat i nigdy nie zwątpiłam w to że sie uda i udało się ... teraz jesteśmy szczęśliwą rodziną :-) Mój mąż jest Holendrem ale zna jezyk polski, nie wyobrazałam sobie rozmawiać w domu ciągle i tylko w jego języku bo kocham nasz :-) dlatego musiał ulec i się nauczyć ;-)
to w skrócie tyle o mnie :-)
myślę że miło będzie spędzać z wami czas na forum :-)
pozdrawiam i życzę miłego dnia ;-)

Magdaleno...
W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą...
Powodzenia we wszystkim co robisz!
W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą...
Powodzenia we wszystkim co robisz!

Nikita Witaj u nas...! Pisz o każdej głupocie, bo my tu lubimy takie tematy!

:-):-)
Ostatnia edycja:
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Nikita Witaj w naszym gronie
mamy dzieciaczki w podobnym wieku
,kiedy dokladnie urodzila sie Twoja Asia??
Na pewno szybko poczujesz sie tu jak w domu,bo my to taka mala rodzina;-)
mamy dzieciaczki w podobnym wieku
,kiedy dokladnie urodzila sie Twoja Asia??Na pewno szybko poczujesz sie tu jak w domu,bo my to taka mala rodzina;-)
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Magdalenko
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
nikita112
żona i matka :-)
pauka_22 równierz witaj :-)
Czarna_Smoczyca Asieńka urodziła się 1 września :-) u was też zaczeło się ząbkowanie?? u nas zaczeło się jak mała miała 2 miesiące co było dla mnie szokiem ... do dziś ją męczy a kiełka nie widu ale słychu, bidulke męczy zwłaszcza popołudniami .. serce mi pęka jak Asia płacze a łzy jak grochy lecą :-( no ale i przez o trzeba przejść z dzieciaczkiem po to jesteśmy :-)
Czarna_Smoczyca Asieńka urodziła się 1 września :-) u was też zaczeło się ząbkowanie?? u nas zaczeło się jak mała miała 2 miesiące co było dla mnie szokiem ... do dziś ją męczy a kiełka nie widu ale słychu, bidulke męczy zwłaszcza popołudniami .. serce mi pęka jak Asia płacze a łzy jak grochy lecą :-( no ale i przez o trzeba przejść z dzieciaczkiem po to jesteśmy :-)
reklama