aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was

Nikita ja jechałam z moim synkiem 11h gdy miał 5 miesięcy i zniósł podróż całkiem dobrze

Karola GRATULACJE

Będziesz mieszkała bliżej mnie może
Co robicie w niedzielę
Zapraszam Was na tą zaległą (jeszcze przedświąteczną) kawkę :-)
Agasta życzę Ci sukcesu w poszukiwaniu pracy
i nie łam się "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"
Pauka Tobie gratuluję nowej pracy, pochwal się czym się zajmujesz
Ja dziś rano jechałam do opiekunki skręcam w lewo, a moje auto jedzie sobie prosto

Było tak ślisko, że szok 

Uderzyłam w zielony słupek, ale nic się nie stało, bo jechałam bardzo wolno. Ten pech z poprzedniego roku mnie nie opuścił chyba

Zapomniałam rano mięsa z zamrażalki wyjąć i dopiero się odmraża, obiad chyba będzie wieczorem

Nikita ja jechałam z moim synkiem 11h gdy miał 5 miesięcy i zniósł podróż całkiem dobrze

Karola GRATULACJE

Będziesz mieszkała bliżej mnie może
Co robicie w niedzielę
Zapraszam Was na tą zaległą (jeszcze przedświąteczną) kawkę :-)
Agasta życzę Ci sukcesu w poszukiwaniu pracy
i nie łam się "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"
Pauka Tobie gratuluję nowej pracy, pochwal się czym się zajmujesz

Ja dziś rano jechałam do opiekunki skręcam w lewo, a moje auto jedzie sobie prosto

Było tak ślisko, że szok 

Uderzyłam w zielony słupek, ale nic się nie stało, bo jechałam bardzo wolno. Ten pech z poprzedniego roku mnie nie opuścił chyba

Zapomniałam rano mięsa z zamrażalki wyjąć i dopiero się odmraża, obiad chyba będzie wieczorem

moze ma taki sposob na jedzenie? a tak w ogole to jak zasnie przy cycu to ciezko ja dobudzic i tak mzona bylo by cala noc karmic a ja sily nie mam w ogole kiedys wiecej pzesypiala a teraz szybko sie budzi i nie wiem dawac jej jesc czy co?no czekam na porady jakies bo juz jestem tym zmeczona na maksa