Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien dobry
Mam nadzieje,ze wszyscy mieli dobra noc,jak ja:-)Mala zasnela po 20,obudzila sie na (*)(*) przed 00.00 a nastepny juz dopiero 5.45
Jak dla mnie sukces;-)a cyc juz taki byl pelny,ze Jessi ledwo co nadazyla z lykaniem
Anna117 wspolczuje,ale jestem zdania Pauki
Amelka jest wieksza i potrzebuje wiecej amciu,musisz napedzic laktacje.A powiedz jeszcze jak bylo wczesniej??Moze byc tez tak,ze Mala nie moze dobrze zlapac piersi i tez bedzie gorzej leciec.Ja przez pierwsze 3-mc karmilam z nakladka silikonowa,teraz juz bez.Malej buzka urosla i latwiej jej zlapac,ale na samym poczatku tragedia byla i tez sie dziec denerwowal,bo nie umiala sie napic.
Zycze wytrwalosci i sukcesu
Karola jak Michas i ty z tym kaszelkiem??
nikita jak u was nocka??Asia troszke pospala??Kiedy dokladnie wybieracie sie w droge?My bedziemy jechac na wielkanoc jak mala skonczy 7-mc
Ja dzisiaj na 11 znowu do UVW,ciekawe po co
nie dosc,ze czlowiek krocie dostaje to jeszcze beda cie ciagac na jakies bezsensowne spotkania.Jak mam niby aktywnie szukac pracy kiedy mam malego brzdaca w domu?To pierwsze bezrobotne przyznawane na 3 miechy konczy mie sie na poczatku lutego wiec mogli by mi juz odpuscic,a tak znowu musze sie ciagac z mala
do pozniej
Mam nadzieje,ze wszyscy mieli dobra noc,jak ja:-)Mala zasnela po 20,obudzila sie na (*)(*) przed 00.00 a nastepny juz dopiero 5.45
Jak dla mnie sukces;-)a cyc juz taki byl pelny,ze Jessi ledwo co nadazyla z lykaniemAnna117 wspolczuje,ale jestem zdania Pauki
Amelka jest wieksza i potrzebuje wiecej amciu,musisz napedzic laktacje.A powiedz jeszcze jak bylo wczesniej??Moze byc tez tak,ze Mala nie moze dobrze zlapac piersi i tez bedzie gorzej leciec.Ja przez pierwsze 3-mc karmilam z nakladka silikonowa,teraz juz bez.Malej buzka urosla i latwiej jej zlapac,ale na samym poczatku tragedia byla i tez sie dziec denerwowal,bo nie umiala sie napic.Zycze wytrwalosci i sukcesu
Karola jak Michas i ty z tym kaszelkiem??
nikita jak u was nocka??Asia troszke pospala??Kiedy dokladnie wybieracie sie w droge?My bedziemy jechac na wielkanoc jak mala skonczy 7-mc
Ja dzisiaj na 11 znowu do UVW,ciekawe po co
nie dosc,ze czlowiek krocie dostaje to jeszcze beda cie ciagac na jakies bezsensowne spotkania.Jak mam niby aktywnie szukac pracy kiedy mam malego brzdaca w domu?To pierwsze bezrobotne przyznawane na 3 miechy konczy mie sie na poczatku lutego wiec mogli by mi juz odpuscic,a tak znowu musze sie ciagac z mala
do pozniej
...i budze sie potwornie zakręcona!

a dzis mial wolne bo na pogrzeb o 11:30 mial jechac.