reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej...

Aniu ja juz patrzeć na prasowanie nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak bardzo potrzebujesz to podrzuć...dla ciebie wszystko!:-p:-D
Skończyłam prasowanie....11 godzin sie uzbierało....mam nadzieje że tylko jedna mi tyle przywiezie a reszta prasowała normalnie przez święta....:szok::dry:
Lece do wyrka....

reklama
Cześc

Ale naskrobałyście:-)

Ania, gratuluję. Może uda Ci się utrzymać laktację.

Agasta, współczuję choróbska. Trzymaj się i zdrówka zyczę:-)

Karola, a gdzie należy się zgłosić, zapisać? Gdzie można dowiedzieć się czegokolwiek z temat takich mieszkań?

My chyba jutro skończmy Ingowy pokój. Jeszcze tyko musimy do Ikei podjechac po jakieś pierdoły i do praxisu po naklejki na ścianę i chyba będzie final:-) Dzisiaj była w przedszkolu, ale łaczliwy dzień miała:baffled: Jutro idziemy na zajęcia do Polskiej szkoły:-)

A co tu tak pusto:szok:
Moj chopek pojechal po auto,wiec mam stresa,mloda nawija sama do siebie to mialam chwilke i wskoczylam pod prysznic:-)

Anna117 to super wiesci,oby tak dalej to niedlugo bedziesz w stanie wykarmic polowe niemowlat w miescie;-):-Dniech zyja wytrwale male ssaki

ide dostawic swojego

Dzien dobry
moje dziecko jest niemozliwe :tak: Spala 16 godz :szok::szok::szok: O 17 polozylam ja do lozeczka zeby sie zdrzemnela przed obiadem a ona zmaiaru juz nie miala sie budzi. dalam jej prawie na spiaco o 21 flache mleka bo ostatni duzy posilek jadla o 13 no i ksiezniczka spala do 9 rano :szok::szok::szok: A ja zbudzilam sie jak nowo narodzona, na sniadanie wcisnelam sobie 2 bulki i poki jest ok :-)
Arni troche jeszcze zdycha, ale sie nie dziwie, bo wczoraj zamiast siedziec w domu to wzial stoperen i pojechal na ten pogrzeb i jak wyjechal o 8 rano tak wrocil o 18:30 :szok:
Kuzynka dzwonila ze zapowiadaja paskudna pogode i jednak do nas nei przyjedzie, na szczescie, to dojdzie spokojnie do siebie.
A ja ruszam do tanca ze scierka, bo w tyg prawie nic nie zrobilam :zawstydzona/y:
Czarna powodzonka z autkiem, daj znac jak poszlo :-)
Bira jak skonczycie pokoik to pochwal sie jak wam wyszlo :-) Tez musimy do ikei skoczyc po podkladke pod krzeslo do biurka
Aniahaven a cos taka radosna od samego rana? :-p
ide cos porobic narka

wiatm porannie
Czarna co kupujecie ? bo my tez jestesmy na tym etapie tylko jeszcze brak finalizacji
Bira koniecznie pochwal sie pokoikiem
Aniaheaven a Ty z deska usnelas czy bez?
Agasta ja tez chce sniadanie tylko nie ma kto zrobic...
Amela sie najadla troche chycem troche butla i teraz wali raczkami po zabawkach...
z tym cycem tej nocy bylo roznie ale 2 razy ladnie mi bardzo zjadla i bez krzyku..wiec moze sie poprawi
do potem

Ja właśnie po śniadanku...:sorry2:Agasta taka radosna bo nie pamiętam kiedy tak późno wstałam....:-) Zakupy juz albo dopiero zrobiłam i biore sie za sprzątanie...choć mi sie nie chce i najchętniej to do łóżka z powrtem bym poszła co sugeruje mi mój mąż też!:cool2:
Wczoraj byli sąsiedzi i tak sobie pogawędziliśmy do 2.00:tak::tak::tak:

Aniu zasnęłam z mężem a po 3 godz.dołączyla do nas synek!Deska pozła w kąt...niech sobie postoi bo patrzeć na nią niemogę...:baffled::-D

Nikita a ty gdzie zniknęłaś?:confused:

Miłego dnia kobietki!

reklama
Do góry