reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

pauka-ja też chętnie wam pomaoge jak tylko będe mogła:tak: niestety ale życie nie jest takie proste:baffled::-(

u nas wiktoia się rozchorowała:-( dostaje antybiotyk, bo słychać juz coś na oskrzelach.. tylko za nic w swiecie nie chce brać lakarstw i zawsze są z tym męczarnie:-(

reklama
dzien dobry
bylysmy rowerkiem na miescie w drodze powrotnej pojechalismy obczac trase do noweo zbloka :-) i sie okazlo ze miedzy blokami rowerkiem to 3 min :szok::-D a kolejne 5 min to ze zlobka do mnei do pracy :szok::-)
wszystkim chorowinkom zdroweczka zycze,
udanego weekendu zycze

Witam,
Pauka to żadna pożyczka, nie musisz oddawać:-):tak:i nawet nie myś o wstydzie, bo każdą z nas może to kiedyś spotkać:-(. Podaj konto niderlandzkie twojego męża to kto może wpłaci, myślę, że na powrót do domu starczy :tak: Jeśli nie ma konta niderlandzkiego to może do Ani prześlemy kasę na konto, a ona może Twojemu mężowi by jakoś podrzuciła :confused::confused: Oczywiście nie chcę decydować za Anię, niech sama zdecyduje.
Pauka jeśli twój mąż jest obecnie koło Bredy (mojego męża szef ma tam projekt) to napisz mi proszę co potrafi (budowlankę:confused::confused::confused:) i czy posiada narzędzia:confused:
Będę dopiero wieczorem bo do siostry jadę:tak::tak:

A ja dostalam z Belastingu,ze musze im oddac prawie 700e co dostawalam Zorgtoeslag bo podalam P jako Toeslagpartner przy Kindertoeslag i wyszlo,ze mi sie nie nalezalo:wściekła/y: i tez wszystko za jednym zamachem bo podatek za aute musielismy teraz zaplacic.

:-(Anetko mój Sebek troszkę robił w budowlance u szwagra..Jakieś 1,5 roku...:tak::tak::tak: Regipsy, gładzie, kafelki itp. Zresztą on jest bysior i dużo umie, takiej nawet konserwatorki! :-):-)Jest dokładny i nie robi fuszery! Poza tym jest spokojny, nie lubi kłótni i nie zawala roboty! Teraz Pracował jako spawacz, ale ma doświadczenie również jako ślusarz:tak::tak::tak:
Więc jeśli mogłabyś pomóc z pracą to będzie dla nas jeszcze lepsze!:-)
Tyle, że nie ma ze sobą żadnych narzędzi oprócz maszynki do tatuaży...;) ale to sie nie przyda!:shocked2::sorry2:
Generalnie to ja szukam cały czas jakiejś pracy i wysyłam aplikacje do różnych uitzenbureau:tak::sorry2:...Może coś znajdzie szybko, bo pracując w PL nie będzie nas nigdy stać na własne mieszkanie....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:

Pauka nie ma problemu...ja mogę mu podrzucić kase bo to bliziutko!:tak::tak::tak:
Jak chcesz moge użyczyć swojego konta i potem mu wypłacić i zawieźć...
Zastanów sie ... może jednak Anetce uda sie coś mu załatwić!:zawstydzona/y::sorry2:

A ja dziś piętro niżej na parapetówce!:-D

reklama
hejka:-)
ja tylko tak na momencik bo ide spac..moj maly terrorysta Olivier juz spiunka wiec i ja musze..inaczej na rzesach jutro bede chodzic:-D:-p
chcialam tylko napisac..ze powoli dochodze do siebie..po porodzie i nowych przybylych obowiazkach...zaczynam powoli jako tako dyrygowac moim czasem..choc niejest to latwe..i zamierzam wiecej czasu poswiecic dla siebi i bb:tak:
ps.ja tez z checia sie przylacze aby pomoc pauce:tak:bo niezbyt duzo jest na tym forum dziewczyn...i wydaje mi sie ze po piec euro..to niestarczy na bilet do pl..najmniej kosztuje 60euro..prywaciarz:tak:jak juz bedzie cos wiadomo o pracy lub powrocie to prosze dajcie mi znac na privie ze trzeba wplacic pieniazki jakies na powrot...bo ja na forum malo co wchodze ale staram sie codziennie poczte czytac:tak:a kazde euro chyba sie przyda..wiec..czekam na info:tak::-)
dobranoc i milej spokojnej nocy:-)

Do góry