reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Agasta dzięki:tak: Bardzo mi przykro z powodu tego chłopca:-:)-:)-:)-(
Aniu udanej parapetówki, ja mojej kumpeli kupiłam obraz na ścianę:tak::tak:
Pauka i jeszcze jedno pytanko czy Twój mąż zna niderlandzki lub chociaż angielski:confused: dobrze (bez problemu misi potrafić się dogadać):tak:
bo to jest konieczne, jeśli tak to niech napisze CV po niderlandzku, a jutro na priv wyślę Ci maila do owego Pana:tak::-)
Teraz proszę mi powiedzieć jak zrobić przelew (przez kompa) z konta FORTIS na rachunek ABN AMRO:confused::confused::confused:
Anja27 dawno Cię nie było:szok::szok::szok: Zaglądaj częściej:tak::tak::tak::tak: Jak maleństwo się ma:confused:
Sencilla witaj już z nami (chyba nie zdążyłam się z Tobą przywitać:zawstydzona/y:), jak Marysia się czuje:confused: Zdrówka dla niej:tak::tak::tak:

Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry!
co do naszego samopoczucia to... wszyscy sie pochorowalismy... gruzliczy wrecz kaszel, goraczka, eh...
jak to mowila moja Babcia: JAK NIE UROK, TO SRACZKA :-D

Dzien dobry
my juz po sniadanku :-)
snieg u nas w nocy spadl :szok: Ale tlyko troszke
Snecilla zdrowka dla calej rodzinki. U nas ostatnio bylo to samo, tylko ze wszyscy na grype zoladkowa sie porochowalismy, jedynie moj tato nie :szok:
Aniahaven jak parapetowa sie udala? Co wkoncu kupilas na prezent? :-)
Milej niedzieli

Witam sie i ja,nasz krolewna pospala dzisiaj do 9:szok:
Wczoraj bylismy na imperzce urodzinowej u kolegi,ale tylko do 19,a i tak w drodze powrotnej(niecale5min autem) udalo jej sie przysnac,wiec szybko przebralismy w pizamke,dostale cycusia i poszla psac:tak:W nocy budzi sie ostatnio co 3h,ale szybko zjada i spi dalej.

Anna117 co Ci dokladnie przyszlo??Ja musialam oddac wszystko co dostawalam doplate do ubezpieczenia zdrowotnego bo jak sie Jessy urodzila i skaldalam o doplate do dziecka to musialam podac ze mieszkamy razem bo i tak wczesniej czy pozniej by wyszlo i dlatego zmienilam od razu przy doplacie do ubez.To chodzi o to,ze mamy wspolne gospodarstwo domowe,wspolne wydatki no i wspolne dochody.Ale jak bede jechac do ksiegowej robic rozliczenia to wezme te wszystkie papiery i posprawdza,moze da sie cos jeszcze zrobic.

Aniahaven jak po imprezce??

Sencilla zdrowiejcie jak najszybciej

Witajcie niedzielnie!
Dziękuję jeszcze raz dziewczyny za wsparcie...:tak::-) To już jest pewne, że Sebek chce wrócić, bo atmosfera w tym środowisku, w którym się obracał znacznie się zagęściła...:baffled::baffled::baffled::baffled: Trudno będziemy szukali czegoś na własną rękę....:sorry2: Zobaczymy jeszcze jutro czy cos znajdzie, bo ma dzwonić rano i się dowiadywać, ale jeśli nie wyjdzie do jedzie do PL.

Anja witamy cię spowrotem u nas na bb...:tak::-) Nie znikaj i pisz z nami...
A i tobie też dziękuję za zrozumienie sytuacji i serce...:blink::happy2:

Parapetówka była superowa.....goście dopisali i humory też!:-D
Agasta ja zakupiłam takie świeczniki na srebnych kolumnach, ze szklanym kopułami a do tego świece grube zapachowe z taką drucianą dekoracją!:tak::tak:
Basi bardzo sie spodobało...a powiem ze sama sobie chyba też takie zafunduje!
U nas pada śnieg....jupi!:-)

reklama
Do góry