reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej laski,

bira, nikita gratulacje! Karola, a tobie gratuluje nowego mieszkanka!

nas dopadlo jakies przeziebienie tzn mlode :baffled: w poniedzialek idziemy do domowego

a u moje gwiazdy

i ich akrobacje Picasa Web Albums - aniaoriflame

Czarna, a Jessy to pewnie tez juz taka "obrotna" :-D
agasta, gratuluje kolejnego zebolka ;-)

Nic nie widac na Picasa:-(ale pewnie jeszcze nie bo moj leniuch nadal na plasko,czasami uda jej sie obrocic ale jeszcze nie walcuje mi wszystkiego do okola.

Bira SERDECZNE GRATULACJE

Kot wypuszczony,zameldowalam sie i zmykam dalej spac.Tez sie mecze dziewczyny zanim zasne,ale zawsze tam mam po nocnych karmieniach bo moja nocy nie przesypia:-(

reklama
Bry!

Aniu albo nie mamy praw żeby oglądać albo twoja galeria jest pusta:sorry2:...
Sprawdź...

A ja standardowo już na nogach jak co dzień...co tam że niedziela;-) i można pospać bo wszyscy śpią...ja już niemogę!:dry:
No to sobie tu posiedzę....

Twiggless gdzie cie poniosło?:confused:

helo w niedzielne poludnie sloneczne u nas bardzo
Dziewczyny wiecie moze gdzie kupic fajne ubranka nadajace sie do chrztu? bo nie chce kupowac czegos typowego na ta okazje bo pozniej prawie nigdzie takich ubranke nie zaloze a tylko utopie w tym kase...
Czarna czy Twoja lala miesci sie nadal w gondoli bo ja mam wrazenie ze moja to za miesiac jzu nie bedzie:baffled::szok:

Dzień dobry:-)

Agasta, trójki najczęściej idą po czwórach. Ale różnie bywa.

Nikita, ja mam termin na 1 października, czyli na rocznicę naszego ślubu:-) Piękny prezent sobie zafundowaliśmy:-):-) Jeszcze nie wiem do jakiej położnej będę chodzić, podobno to podlega rejonizacji, ale ja na razie jestem absolutny laik w tym temacie. I szybko będziesz miała usg, ja myślałam, że tutaj robią dopiero ok. 8-10 tygodnia...

Ann, ale masz już duuuże córcie:-) Śliczne są:-)

Czarna, to pospałaś dzisiaj. Ja cos nie mogę ostatnio spać, Inga się już nie budzi ale ja narabiam;-)

Anna, moja koleżanka kupowała w H&M sukieneczkę do chrztu i młoda wyglądała ślicznie:-)

A my już po spacerku Pogoda piękna, ale mrozik. Teraz czekamy na obiadek, bo S. dzisja się w kuchno wysila (dwa dania ma zrobić;-)) i jedziemy na zakupy, bo Inga dostała część zaległego rodznnego i jedziemy kupić staremu zaległy prezent imienimowy i jakieś ciuszki dla młodej:-)
Zdjęcia już robię:-)

Witam,
my już po obiadku:tak::tak::tak: Mężuś zmywa:-)
Nikita bardzo mi miło, że podoba Ci się imię Nikodem :-):tak: Mój Nikuś również jest przekochany:tak::tak::tak:, zdolny chłopiec z niego:tak::-), ale uparciuch :tak:
Bira czekamy na fotki:tak:

reklama
Do góry