reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A ja właśnie skonczyłam prasowanko!
Pralki dwie wrzuciłam przy okazji także... po sprawie.:-D
Mąż sie nade mną chyba zlitował i mi darował te pierogi dzisiaj... bedzie rybka z surówką!:tak:
Agnes brrrr z tą zimą - ja mam przynajmniej jej dość!
Anetko no mnie wczoraj mąż też do łóżka zaciągnął....ale spać mi nie dał!:-D:-D:-D:sorry2:

Lece po Karinke do szkoły!

reklama
Ja juz po pracy i po ... pracy :-D czyli po pazurkach :-)
Jutro na 10 kolejna klientka,a dzis diwe nowe zalapalam :-D tylkokeidy ja na nie wsyztskei czas znajde :szok:

Agnes akrylki od zelkow roznia sie tak wlasciwie tylko sposobem wykonywania :-) po zrobieniu czlowiek nie jest w stanie zobaczyc roznicy. ja ja widze jak zaczynam pilowac :tak::-D
Co neiktoryz wmawiaja sobie ze na ich paznokciach akryl trzyma sie lepiej niz zel,a le tak naprawde wsyztko zelazy od sposobu przygotowania paznokcia i wlasciwej budowy pazurka :tak:

Nareszcie upragniony weekend !! Ale pogoda nie napawa optymizmem :( A tak ładnie było choćby wczoraj !! Muszę porządnie wypocząć. Codziennie jestem taka zmęczona, że hej. Wiem. że to normalne w ciąży ale mimo wszystko przeraża mnie to bo mam strasznego lenia a to już niedobrze !!

Aniahaven na pierogi to ja też mam straszliwą ochote tylko jakos brak ochoty na ich lepienie hihi

R.Anno twojego lenia najlepiej rozumiem....

A pierogi chyba jutro... do tego sernik mi sie marzy...hmmm...ide wyciągnąć z zamrażalki!:-D

ja ide spac bo moja dzis miaal dzien marudy pod znakiem jestem kobieta i sama nie wiem co chce...kiepsko caly dzien jadla ..tylko troszke i z niczego nie byla zadowolona...chyba z matki tez bo w pewnym momencie to myslalm ze zwariuje...a moja cora raczej takich dni nie miewa a jak juz to bardzo rzadko..raczej jest rozkosznym maluszkiem,,,,:baffled::baffled::nerd::szok::-D:shocked2: takze nie wiem co to dzis sie dzieje..a do tego jakby mnie chorobsko atakowalo..
wszytskim mowie wiec dobranoc jeszcze prysznic i lulu z herbatka...
w ogole to ma straszne wyrzuty sumienia jak mnie czasem nerwy poniosa jak mala tak marudzi i nie wiem co chce:-:)zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki,
Aniu, ja jestem, ale bardzo jestem zajeta.. szukam pracy, bo mamy ciezki czas i musze szybko znalezc... a tak jest teraz ciezko.
zycze wszystkim milego weekendu!
caluski dobranocniuski

reklama
Do góry