reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniahaven ja reflektuje na serniczek :tak:
Moja mala spi a ja zdazylam kwiatki zasadzic, wyplewic i nieco przerobic ogrodek z porzdu i z tylu domu :szok::-D:szok:
Sloenczko mi w pelcy clay czas swiecilo az do domu nie chcialo sie wchodzic :-D Ale rece niestety mi troche zmarzly :crazy: wiec teraz popijam goraca czekolade i czekam az moj smyk sie zbudzi :-)
Anna moze malej zabki ida? Moja Claudia jest wlasnie taka dziwna za kazdym razem jak jej zeby ida. Malo je i sama nie wie czego chce :-D

reklama
A my bylismy dzisiaj pierwszy raz z Jessi na basenie :-) nie dlugo bo niecala godzinke,ale wypluskalismy sie w brodziku jak nigdy:-D
Mala jeszcze szaleje i na zmeczona nie wyglada;-)
A to kilka fotek z naszej wyprawy w nowy wodny swiat

Załączniki

• na basenie..JPG
    na basenie..JPG
    66,3 KB · Wyświetleń: 65
  • P3061307..JPG
    P3061307..JPG
    67 KB · Wyświetleń: 63
  • tak sobie siedze&#46.JPG
    tak sobie siedze&#46.JPG
    52,7 KB · Wyświetleń: 69
  • P3061274..JPG
    P3061274..JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 80
  • P3061283..JPG
    P3061283..JPG
    48,2 KB · Wyświetleń: 70
  • 3..JPG
    3..JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 2..JPG
    2..JPG
    57,3 KB · Wyświetleń: 75
Czarna super fotki, ciekawe kto mial wieksza frajde mala czy wy :-D
Anna kola i motylki dla takich maluszkow sa do kupienie w intertoys, blokker, prenatal, baby dump :tak: w kazdym sklepie z dzieciecymi rzeczami :tak:
Biore sie za zadanko, bo dawno nic nie robilam :-(

dzieki Agasta byc moze wlasnei jutro sie wybierzemy do abby dump bo otwarta niedziela w Eindhoven jest...a ja musze cos malej na chrzest kupic...a to marudzenei to chyba ze wzgledu na kupe bylo bo moja robi raz w tygodniu i straszne pierdziochy przed 2 dni miala jak jadla a dzis mega kupasa wyszla taka ze nie wiedzialam od ktorej strony zaczac:-D

Czarna Jessi miała niezłą frajdę na basenie , a mamuśka jaka laseczka no no.........:tak:
dobrej nocki moje kochane..........................................................................................................................mój J włąśnie przed godziną wrócił:tak::tak: hurrrrrA!

reklama
Dzien Dobry

Karola:-D:-D:-Dkolo laseczki to ja nawet nie lezalam.Niestety DUZO jeszcze mam nadprogramowych kg:wściekła/y:i zebym tak czas jaki poswiecam na narzekanie na swoja figure poswiecila na cwiczenia to nie bylo by problemu.

Do góry