Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już zaliczyłam stacje beznynową bo sobie samochodu zapomniałam zatankować w sobote a dziś męzusia do pracy niedaleko domu podrzucam...a przy okazji kupiłam świeży chlebek w piekarni na śniadanko!
Dzień dobry, kochane przyjmijcie życzenia z okazji naszego dnia kobiet Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj.
Witam poniedziałkowo...:-) Anetko oczywiście ja też składam ci najpiękniejsze życzonka urodzinowe...
Takie to szczere, proste życzenia składam w dniu Twego urodzenia: Wiele uśmiechów, a mało żałości, Długich lat życia w szczęśliwości, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy, Tego Tobie Pauka życzy!
Wszystkim kobietkom małym i dużym Z okazji tego szczególnego dnia, chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszyskich marzeń, zarówno tych malutkich jak i troszkę większych. I pamiętajcie, że świat bez kobiet nie miałby sensu!!!
hello
i Now poniedzialek..jaka ja niecierpie poniedzialku;-) my bylysmy dzis u lekarza no i co? krople do noska moze troche lpeije bedzie..a jak kicham jak szalona..dzisiaj niby nasze swieto ale sprzatacv i tak kurde trzeba.. Wszytskiego naj z okazji dnia Kobiet babuszki me drogie