reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry
Aneta Michałek już lepiej:tak:i chyba znam powód gorączki ...dolna 3 się wykuwa:tak:Chyba się dziś do was nie wybierzemy:no:
Agnes nic się nie martw wszystkie dzieci płaczą:-D:-DDasz radę ze wszystkim:tak:
Anno pewnie dziś odpoczynek po imprezowy ;-)

U nas piękna pogoda:tak: a A dalej w pracy, trochę się mu przeciągło:no:

Hej...
Ja już po drzemeczce...:-D byłam dziś w Rosendalu w ROSADZIE buty kupić ale nic nie znalazłam ciekawego:-(....jeszcze nie czas!:-p
Robale taki test miałam i tak wygladała w całej swej okazałosci łacznie z wynikiem!

Załączniki

• 2010_0207ACHTERIN00&.jpg
    2010_0207ACHTERIN00&.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 57
a ja się dzisiaj wybralam z malym wozkiem do koscioła i jak już wracaliśmy do domu to normalnie byla burza i zaczął padać deszcz !!!!
a teraz odpoczywam z kubkiem gorącego kakao !!!

Karola wiem że wszystkie dzieci płaczął tylko wiesz jakoś to do mnie nie docierało że juz całkiem nie długo bedzie !!!!!!

hej,

Normalnie dzisiaj to aż chce się żyć. U nas od rana piękne słoneczko. Udało mi sie mężusia wyciągnąć na niedzielny spacerek. Bo jak wiadomo wskazane spacerowanie a i dotlenić się można nabierając rumieńców od pięknego słoneczka.

AGNES życzę Ci szczęśliwego i szybkiego rozwiązania, ale narazie odpoczywaj. Ty już masz końcóweczke a ja się już doczekać nie mogę, choć to jeszcze troszkę potrwa. Dobrze, że ciąża mi nie dokucza i czuję się bardzo dobrze. Mam nadzieje, że tak będzie do końca hihihi.

reklama
Do góry