reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Agnes tak ja też starcha miałam przed porodem że nie dam rady :sorry2:Bedzie ok nie stresuj się !
Sencilla super ten domek sama bym taki chciała:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Sencilla bedankt:tak::tak::tak:
Domek piękny, taki w moim stylu (łazienkę bym zmieniła), ale prijs is niet goed :-:)-:)-:)no::no:
Chyba jeszcze z rok musimy poczekać :wściekła/y::-(

Dzień dobry :-)

Inga wreszcie zdrowa. Antybiotyk zadziałał, przestała się dusić, bo kaszel, który miała myślałam, ze ją wykończy. Dzisiaj byliśmy na spacerku, bo pogoda przepiękna :-) Nareszcie chce się żyć :-)

Aneta, to jedziecie w podobnym terminie co my. My lecimy jakoś 7 czy 9 czerwca, ale do Turcji :-) Już się doczekac ego wyjazdu nie mogę, bo wcześniej chcemy ze znajomymi się w Jabłonce spotkać :-)

Sencilla, piękny domek :-) Szkoda tylko, ze podłogi kafelkowe a nie drewno, ale poza tym piękny :-)

Agness, spokojnie, dasz radę. Za ierwszym razem dałaś to teraz też dasz :-) Będzie dobrze :-)

No, ten domek mi sie naprawde spodobal.. ale na razie to mozemy sobie jedynie pomarzyc :D
najbardziej podoba mi sie lokalizacja, bo jest po prostu idealna.

zycze wszystkim milego wieczoru.
Agnes, wszystko bedzie dobrze! trzymaj sie.
Aneta, a jesli moge spytac, to do jakiej ceny interesuje Was domek? A wiesz pewnie, ze koopsubsidie od panstwa jest tylko do konca maja tego roku, prawda?

Bira rzeczywiście nie zauważyłam tych kafli w salonie, mi też się to nie podoba :no:wolałabym drewno :tak: My też się doczekać nie możemy, bo tą zimą jesteśmy wyjątkowo zmęczeni :baffled: Dobrze, że już wiosna :-):-):-) Kocham wiosnę, moja ulubiona pora roku :tak::tak:
Byłam na spotkaniu w sprawie pracy i w sumie mogłabym zaczynać od wtorku, ale zrezygnowałam, bo to aż 10h dziennie :szok::szok::szok::no::no::no:
Sencilla wiem, wiem :-:)-:)-( Max 170 000e ale na dzień dzisiejszy wyliczyli nam 123 000e kredytu :-(, więc tak czy siak musimy czekać :-(, za tą kwotę możemy kupić tylko mieszkanie do remontu :-(

My byliśmy w Rotterdamie na zakupach :tak: Najbardziej skorzystał na nich Niko :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry