• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam
Paulina myśl pozytywnie,jesteśmy z tobą:tak:
AnnoR nie czytaj głupot w ciąży bo to zle wpływa na dziecko (podobno) i na twoje samopoczucie:confused:
Aneta mnie też od jakiegoś miesiąca dokucza kręgosłup ale jeszcze wytrzymuje :confused::sorry2:chodz nie raz mówiłam idę do lekarza a potem przeszło...:sorry2:
Mamo Mikołaja odpoczywaj ,ja bym zadzwoniła od położnej:tak:
Agnes naciesz się dużym brzusiem bo to ostanie dni:happy2:
Aniu a ty co tak w nocy spać nie mogłaś?
Anno jeszcze masz troszke czasu ,żeby pomyśleć co z Amelką zrobić:tak:
Agasta my też odpaliliśmy rowerek:tak:
Bira tak dziś był piękny dzień,Michaś wrócił z placu zabaw (z dziadkiem był) cały w piasku i uśmiechnięty od ucha do ucha:tak:
Gdzie się podziewa reszta dziewczyn?????

Jutro idę na dwa nowe adresy więc ciekawy dzień mnie czeka:tak:

Witam...

Karola ja ogólnie codziennie sie budzę o 3.oo:szok: nieraz mi sie uda zasnąć od razu po siusiu ale nie raz to mnie tam trafia!:-D Jak dziś...pamiętam że jak byłam w ciąży z Ernim zawsze o 3.00 mnie budziło "coś" a potem jak sie mały urodził to sie o 3.00 budził na cucusia!:tak:Można było od niego zegarek ustawiać!:-)

AniuR.najwcześniej chyba tak ok.18-20 tygodnia odczujesz to boskie uczucie!;-)

Anetko ja na fizjo sie wybieram już ze dwa lata...bo miałam 3 kręgi wyskoczone...kręglarz mi nastawiał i w szoku był że tak długo z tym zwlekałam / a mi doktor powiedział że to po ciąży sie odkształciło i samo wróci:wściekła/y:/ Jak na razie nie dotarłam tam ale jak mówi Sencilla ubezieczenie pokrywa tylko sprawdź ile wizyt u ciebie obejmuje a ile bedziesz musiała zapłacić...:tak:

Anno żebyś ty bliżej mieszkała to ja bym sie też chętnie zajęła....:-DA może spróbuj na niedziela.nl kogoś u siebie znaleść?:confused:Daj ogłoszenie!

Zmykam do łóżka!DOBRANOC....

dzien dobry
Aniahaven moja mala tez tak miala jak Twoj Erni :tak: budzila sie na cycach o godzinie, o ktorej ja wstawalam w ciazy na siku :-D i tez nigdy po umialam od razu zasnac :wściekła/y: to chyab najgorsze co moze byc :baffled:
Karola powodzonka na nowych adresach
Milego dnia

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!

Aniu ja też dzisiaj maiałam pobudkę o 3 i już nie mogłam zasnąć jak zasnęłam chyba o 5 30 to potem zaraz mały się obudził jestem maga nie wyspana a mnie też to przera że moje dziecko po urodzeniu będzie mi o tej porze robić pobudki bo z Dawidkiem miałam tak samo budziłam się codziennie w ciąży ok 5 i on potem też tak wstawał na cycusia i już potem nie chciał zasnąć !!!!!!!!!!!!!!

U nas znowu piękna pogoda się zapowiada wybrałabym się z małym na plac zabaw ale daruje sobie bo przecież nie nadąże za nim tam biegać !!!!!
muszę coś innego wymyslić!!!!

milego dnia!!!!

Hello
Paulina Anna jestesmy z Toba..u mojej tesciowej tez wygladalo to groznie a pozniej rozeszlo sie po kosciach...
Mnie tez boli kregoslup
A i melduje ze Czarna wczoraj wyjechala do PL czyli jzu sie pewnei wczasuje a my wyjezdzamy w sobote
milego dnia wszytskim

dziewczyny ja mam takie nietypowe pytanie, odnosnie kregoslupa- mój dostał w kośc, ale powodem sa zbyt duże piersi, staniki kupuje 70J i sa jeszcze troszke małe więc myślałam o pomniejszeniu piersi- po swietach wybieram sie do lekarza w PL, ale mam pytanie czy by może ktoś wie jak to wygląda w NL ?

reklama
Witam...

Ja już po pracy...Karcia jeszcze na urodzinkach u koleżanki ze szkoły, zaraz pewnie ją przywiozą!:tak:
Niunia ja teznic nie wiem ale pewnie trzebaby było zadzwonić do ubezpieczenia jak oni sie do tego ustosunkują czyli ile pokrywają takiej operacji!;-)A na pierwszym miejscu poszłabym do domowego i od strony medycznej go sie wypytała!:cool2:Może jak masz ze wskazaniem to za darmo:sorry2: naprawdę nie wiem....
Ja to bym sie normalnie wybrała też ale na POWIĘKSZANIE:-D:-D:-D:-D choć w ciązy teraz to niemogę narzekać:-)....
Agnes mój Erni na szczęście cycusia wypijał i spał do 8.00 nieraz!:szok::cool2:

Czekam na Karcie i robimy piknik na balkonie:-p bo pogoda super i tak cieplutko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry