reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witaj zuza-anna na forum!!!! :tak::tak::tak:Wpadaj jak najczęściej...
Na ząbki polecam Dentinox w Kruidvacie kupisz bardzo dobry -skuteczny i smak ma rumiankowy...:-D
Mam nadzieje ze przyniesie ulge, poza tym masaż dziąsełek zimne gryzaki itp.

Ja właśnie wróciłam do domu- po pracy i byłam tez a wizycie w szpitalu...jednak bedą mi poprawiaćtego pieprzyka co go usunęłam bo coś tam nie gra....:baffled:
Zabieg wstępny mam juz w przyszłym tygodniu...mam nadzieje ze wszystko tym razem pojdzie gładko....:dry:

reklama
A ja się właśnie dowiedziałam że muszę jechać służbowo do PL z mężem, jakby było mało najlepiej w sobotę, nie wiem jak ja to zrobię, w końcu wolne nie wiem czy dostanę, ponieważ babka dopiero rozpoczyna prace a poza tym to kazała mi mówić że chcę wolne 3 tyg wcześniej. Muszę ją postawić w nietypowej stytuacji choć mam wielkie wyrzuty sumienia, ale nie ma kto jechać, nawet jakby szef pojechać ( co nie w chodzi w gre ), to nie będę miała czym dojeżdżać do pracy.

Dobrywieczor kochane

ale mielismy przygode.poszlismy po 17 do weterynarza po karme dla naszego kulawca i zlapala na burza.Ale bylo mokro.Jak doszlismy do domu to nawet majtki musielismy wykrecac.Jessi suchutka oczywiscie bo zafoliowana w spacerowce:tak:,a najlepsze w tym wszystkim,ze poczolam sie jakos tak mlodo.Chichralismy sie cale droge,jak dzieciaki:-Di nawet sie nie spieszylismy.W kuchni plywalo,tyle wody z nas splynelo.

Zuza-anna a to ci niespodzianka.Ja mieszkam w Emmeloord,dziwne ze sie nie znamy.Od dawna tu mieszkasz?

Hej...

Ja go rozsmarowywałam palcem na dziąsłach :tak:co jakiś czas a przy okazji taki masażyk też przynosi dzieciom ulge nawet przygryzają palucha mamie....:-D

Witaj Zuza-Anna,
jak obiecalam, tak pisze :)
u mnie tak ostatnio duzo sie dzieje, ze nie wiem, od czego zaczac..
ach,i przeze mnie do Tosi od Was zyczonka nie dotarly.. nic dziwnego! jak mnie tak dlugo nie bylo, to jej urodzinki przeszly cichaczem... :-D

uff
dziecko wykapane i juz spi wiec mam chwilke dla siebie :)

Czarna_Smoczyca > hehe to Was zmoczylo :) u nas tez byla ta burza i az ciemno sie zrobilo.
Mieszkam tu od kwietnia a wczesniej mieszkalam w lelystad :)

aniahaven > dziekuje za odpowiedz :) dziaselka posmarowalam (oczywiscie poczulam jak mocno Mala gryzie hihi ) i dzieciatko zasnelo z ulga na dwie godzinki :)
mam nadzieje ze teraz nie bedzie jej juz tak meczyc....

reklama
Do góry