aneta 2222
Entuzjast(k)a
Gosiu z Polski 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a ogrodka tez nie mam zeby sobiie posadzic. W zeszlym tyg. kupilam 2 pomidory i wsadzilam do duzych doniczek, zobaczymy czy cos mi wyrosnie;-)
bo jakieś koszty dodatkowe za zgubienie

/potem byłam w ABN AMRO bank bo tam miałam ubezpieczony samochów i do tyg. przyślą mi nowy orginał naszczęście bezpłatnie!
Przez internet zamówiłam nowy komplet papierów od auta i bedą za 2 tyg tylko pierwsze jakis formularz musze podpisać ale przyjdzie on pocztą....

w tylko 11 dni zrobiłam ponad 20 przykładów samodzielności w Holandii....
teściowa, dziadek mojego M i moja mama robią nam w takich butlach 5litrowych po wodzie mineralnej
i potem sobie je tu przywozimy albo znajomi podrzucają...może je otworzyć i przełożyć np do weków i nadal sie trzymają dobrze!!!

i sobie walki ringowe z moim brzuchem urządziło, więc ja już po sniadanku....Czarna a wy śpicie?

i nawet gościu widział aangifte z policji ale to nie zmieniło znaczenia...
że musze zapłacić za nowe i już....
... miłego dnia bo pogoda za oknem cudna!:-)
Najpierw w PL później w Egipcie, znów w PL i teraz w NL 
Myślałam, że nie zdołam dziś Nikodema do szkoły zawieźć

) i pierwszy raz właśnie w Egipcie byłam na profesjonalnym leczniczym masażu i czułam się po tych masażach świetnie, ale niestety za 4 masaże zapłaciłam 105e
Za 4 może i nie dożo, ale za większą ilość tych masaży spora suma by się uzbierała